Miért a dechatlonban vásároltok lovasfelszerelést?
nekem onnan vannak a lovas ruháim, ápolós cuccaim, kantáram.
a lovas nadrágok olcsóak (8-10 ezer) és kiváló minőség, nekem eddig egy se szakadt el pedig hetente többször lovagolok. Az ápolós cuccok rendes minőség, nyilván van még innen onnan de egyébként sem hiszem hogyha megveszel egy kentaur patakaparót pl akkor azzal bármilyen más eredményt érsz el. A kantáram pedig gyönyörű, olcsó is volt (13 ezer) és kiváló minőség, sokat használom és régóta megvan, semmi baja. A nyerget és a nyeregalátétet stb én sem ajánlom onnan de pl az edzőm rengeteg dolgot vásárol onnan: ínvédő, kantár, nyeregali, futószár, pálcák, ruhák stb és ő használja naponta többször őket és mégis évek óta megvannak. Azért mert nem tellik valakinek drágábbra vagy csak ez vált be neki szerintem nem kell lefikázni.
Egyszerűen jó ár-érték aránya van és megbízható az üzlet. Nekem semmi problémám nincs az ott vásárolt lovas dolgaimmal, bár én nagyon vigyázok mindenre.
Egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni egy kaparóra 10 ezer forintot, csak azért, hogy mondhassam, hogy márkás. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!