Miért a dechatlonban vásároltok lovasfelszerelést?
Értem :)
Lótulajdonosok válaszát is várom
Decathlonban szerintem első sorban azok a hobbilovasok vásárolnak, akiknek ruházat és nem ló felszerelés kell. Ezért van szerintem ennyi "decathlonos", aki ajánlja.
Én is hobbizok, nincs lovam így csak magamra vásárolok, 20-30 ezres nadrág ezért felesleges. A decathlon ár-érték aránya tökéletes, egy-egy termékét évekig lehet hordani heti 1-2 alkalmas lovaglásra.
Viszont ha lenne lovam, vagy versenyeznék, heti 3-4 aktív edzésem lenne már valószínűleg szakboltban vásárolnék.
Lótulajdonos vagyok.
Évekkel ezelőtt vettem huszonezerért nadrágot Horze-ban, hogy legyen végre egy jó minőségű márkás lovasnadrágom. 3 hónap alatt tönkrement, a két évvel korábban vett decathlonos nadrágom még 2-3 évet bírt (heti 3-5 lovaglás).
Ellopták a kantáromat kb 6 éve, annyira mérges lettem, hogy bementem a decathlonba, hogy amíg találok vmi szépet-jót, addig legyen amit tudok használni. Épp akciós volt a legolcsóbb kantárjuk, így újonnan 3000 Ft-ért vettem meg. Azóta is azt használom, és ennyire jó (minden értelemben) kantáram még soha nem volt.
Gumis 3 pontos szügyelőt kerestem. A neves márkáknál kb 20ezer az alja ezeknek. Decában megvettem 6ezerért, és amire kell, arra tökéletes. Utólag olvastam Fouganzás csoportban, hogy a díjugrók közül nagyon sokan lecserélték ilyenre a "márkás" szügyijüket, mert sokkal jobban illeszkedik a lóra, és sokkal értelmesebb a gumis része.
Idén adtam el 5ezerért...
Szilikonos nadrág: Horze, style stb. huszonezer, decában 7000. A színválaszték nem akkora, mint a horze-ban, vagy a style-ban, de ennyi kompromisszum belefér.
Lovaglócipő: én nem sima bakancsban lovagolok, de egy lovastársam pont múlt hónapban vett 12ezerért egy ugyanolyan típusú bőr lovaglócipőt, amit ő használ, és azt mondta, sokkal kényelmesebb, jobb a kialakítása, jobb benne lovagolni, pedig az előzőt 23ért vette vmi "márkás" helyen.
.
.
.
Lótulajdonosként írok.
A több tízezres nadrágjaim is tönkrementek a több napos túrák ès ló körüli munkák miatt viszonylag rövid idő alatt. Akkor már inkább elugrok a szomszéd városi Decába egy olyan nadrágért, ami ugyanennyit bír negyede áron.
A lovaknak is veszek ott egy csomó cuccot, nem fogok többtízezres Eska kötőféket venni, amikor naponta fél órát használom a lovakon (versenyre meg nem járunk). Nyerget nyílván nem vennék ott (bár hallottam már jókat róla) meg komolyabb versenyfelszerelést sem, de az “alapfelszereléseik” lónak és lovasnak is megfelelő ár-érték arányúak szerintem.
Lótulajdonos, nem versenyző.
A lónak a nyalósót szoktam ott vanni, a felszerelését használtan szerzem be. (nem sajnálom a lótol a pénzt, de figyelek az ár-érték arányra)
Magamnak nacit, pálcát vettem onnan, a pálca ellátja feladatát, a nadrágot kifejezetten szeretem. (amúgy magamnak is sokszor használtan veszek lovaglónadrágot, mert sokkal olcsóbb)
Én nem vagyok lótulajdonos és nem is versenyzek, de heti kb. 4 alkalommal lovagolok.
Magamnak nadrágot, pálcát, lábszárvédőt a Dechatlonban vettem. A nadrág 1,5-2 év alatt ment tönkre, viszont ezt egyáltalán nem gondoltam volna, hogy eddig bírja a néha heti 4-5 alkalmat. A pálca és a lábszárvédő teljesen jól végzik a dolgukat.
Egyelőre hobbiból lovagolok és nincsen lovam.
A Dechatlonban pici korom óta szívesen veszünk nemcsak lovas termékeket és eddig még egyszer sem csalódtunk. Szerintem nagyon jó árakkal dolgoznak és a minőséggel is abszolút ki vagyok békülve.
Kobakokat, pálcákat, nadrágokat, csizmákat és zoknikat vettem itt és mindegyikkel elégedett vagyok, nagyon kényelmesek, szeretem őket hordani. A nadrágok és zoknik is sokkal tovább bírják, mint azt gondoltam volna, kicsit persze látszik, hogy nem új, de ennyi lazán belefér. A zoknik is sokkal strapabíróbbak, mint hittem volna, és sokkal kényelmesebbek is. nekem mindig is nagyon tetszettek a kockás mintájuk miatt :) a lovardai kutyák nagyon tudnak nekem örülni és a nadrágok/ zoknik még ezt is bírják :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!