Ló és lovas kapcsolatához fűződő gondolatokat írnátok?
Inkább saját tapasztalatról, nem idézeteket kérek. Milyen érzés nektek, hogy kötődtetek stb. Gondolom nektek is volt párszor hogy el kellett szakadnotok a lótól akit szerettetek? Szívesen olvasnék pár dolgot.
Köszönöm!
Nekem mindig egy megnyugvás kimenni a lovamhoz, ott tudok teljesen kikapcsolni és lenyugodni. Nem mondom, hogy olyan mintha a barátom lenne, mert ez másabb érzés annál, de biztos hogy jó hatással van rám.
Ha valami nehezebbet sikerül egyedül megtanítani neki az pedig mindig büszkeséggel tölt el.
Ha néha-napján látszólag ok nélkül “bunkózik” velem akkor az kicsit olyan érzés, mintha elárult volna. Mindent megadok neki, foglalkozom vele, szeretem és mégis ellenem fordul. (Nyilván nem direkt bunkó, mindennek megvan a maga oka, amire előbb-utóbb rájövök, de akkor-ott nagyon rosszul tud esni, ha ellenem fordul.)
Ez így elég kusza lett, de remélem segítettem valamennyit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!