Furcsa lenne az, ha egy angol lovaglású lovat western lovardában bértartanék?
Figyelt kérdés
Van egy ló és egy lovarda, amit kinéztem, még messze van az, hogy megvegyem a lovat, de már keresgélek. A ló angol belovaglású, de a lovarda western. Szerintetek furcsa lenne ott tartanom a lovat?#Állatok-Lovak-Bértartás
2020. máj. 8. 12:53
1/5 anonim válasza:
Ha fizetel, felőlem egy zebrát is hozhac!
2/5 anonim válasza:
Ha normálisak az emberek akkor nem fognak emiatt kinézni és nem származik ebből sem neked, sem a lónak negatívum.
Annyi lehet rossz, hogy máshonnan kell majd edzőt hívj, mert a lovardában valószínűleg csak westernes edző lesz.
3/5 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy ebben bármi rossz lenne. Nálunk pont fordítva volt: díjlovas lovarda vagyunk és volt egy olyan bértartó, aki western-nyereggel bóklászott terepen. Semmi gond nem volt belőle. Amit írtak, hogy edzőt valószínűleg neked kell szervezni, és a másik, hogy te leszel a kisebbség, ergo neked kell majd alkalmanként alkalmazkodni. Pl ha versenyre készülnek, vagy telepakolják a nekik kellő holmikkal a pályát, nem nagyon fogsz tudni lamentálni. De az ilyen dolgokra akár előre rá is lehet kérdezni. De a lovásznak mindegy, mit csinálsz a lovaddal, ugyanúgy fog bánni vele, mint az x másikkal (takarítás, etetés, karám..). De a legegyszerűbb tényleg az, ha odamész, elmeséled, hogy mi van, milyen a ló, megnézed a helyet, beszélgettek, és ha minden jó, miért ne mehetnél?
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem lenne furcsa.Csak legyen angol lovagláshoz felszerelésed.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2020. máj. 22. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!