Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit tegyek? Én csinálom...

Mit tegyek? Én csinálom rosszul vagy a lovam a hibás?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves indiántarka pónim elég vad volt ágaskodott meg harapot mostanság már nem harap és nem is ágaskodik annyit lehet vezetni és ültem is rajta nyugodt volt nem is sunyított meg semmi de amikor megpróbálom berakni a szájába a zablát(már 1-2 szer volt a szájjába) teljesen beindul elindul vágtázva felám harap és ami a legrosszabb semikéép sem akkarja bekapni a zablát.Segitsetek mi ijenkor a teendő!!!
2010. júl. 28. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
utolsó ez komoly?:S
2010. júl. 29. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen komoly. Úgyhogy ha mindenféleképpen a zabla nélküli lovaglást ajánljátok, akkor inkább a sidepull. Ez az egyik "leglóbarátibb" szerszám.
2010. júl. 29. 09:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha már zabla nélküli lovaglást ajánlják akkor kezdj el parellizni a lovaddal. Itt a szárnak csak minimális a szerepe, a testsúly játszik és a parelli során szorosabb kapcsolat alakulhat ki közted és a pónid közt.

Esetleg addig próbálkozz meg a gumis zablával, vagy bőrzablával, igaz utóbbi fogyóeszköz, mert a lovak előszeretettel rágcsálják.

Parellihez rengeteg anyag van a neten. Sok sikert a pónidhoz!

2010. júl. 29. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!