Melyik a legkisebb ló fajta?
Magyarországon fajtát nem fogsz találni nagyon csak kis keverék shetlandi pónikat.
Egyébként a falabella a legkisebb de az szinte csak Amerikába található.
Viszont kis shetlandiból is lehet egész picurikat találni.
Beszeltem már a szomszédommal, ő tud körmölni és segíteni dolgokban. Neki mindig is voltak lovai igaz azok igások voltak.
Az állatorvosi költséggel is tisztában vagyok de soha nem sajnáltam a pénzt, minden állatomnál a megelőzés a legfontosabb így olcsóbban jön ki mintha gyógykezelést kapna.
Helyem lenne akár 5 nek is de csak max 2 lesz. Dolgoztatni nem igazán szeretném őket de ha mégis a szomszed segít h kell bekocsizni őket. Fiatalt szeretnek h megszokja a kutyákat
Shetlandot keress, van belőle pici 80 cm magas változat. Csődört semmiképpen ne vegyél, ki lehet heréltetni, de idő mire átáll a "herélt életmódra" ha jót akarsz magadnak, ne tedd, akkor se ha ígérgetik, hogy ez bizony nagyon szelíd.
Ha így teszel, ne aggódj a kora miatt, öregen is hamar megszokja a kutyákat, és téged se harap meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!