Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek militaryzhatok...

Szerintetek militaryzhatok még? (többi lent)

Figyelt kérdés
164cm és 37kg vagyok

2020. ápr. 16. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze,nagy lovon. Szerinted a felnőtt lovasok is 40 kilósak? 60-70 kilósan is bőven lehet a megfelelő méretű lóval.

De te úristen, hogy lehetsz 164 centisek 40 kiló alatt? Én vagyok 170 és 59 kiló.

2020. ápr. 16. 16:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, nagyon meg nyugtatott mert sok helyen azt olvastam, hogy már nem férek be ebbe a kategóriába... Még egyszer köszi!
2020. ápr. 16. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom igen, ha nem kerülsz anorexiával kórházba..
2020. ápr. 16. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak el ne szállj a lóról.
2020. ápr. 16. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Militaryn nincs ennyire leszabályozva a súlyhatár. Viszont ezzel a fizikummal amid van sokat fogtok bukni a lóval az biztos. Meg te is sokat fogsz esni.

Galoppon vannak ennyire leszabályozva a súlyok

2020. ápr. 16. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Végig néztem az egész lovas tusa szabályzatot de nem találtam sehol súly kikötést.

Viszont ezzel a súllyal nincs esélyed egy normális nagyságú és fizikumú lóval. Túl kicsi vagy ahhoz hogy erősen hozzá tudj nyúlni a lóhoz ugrások előtt. Vagy ha megindul nem fogod tudni megfogni.

Ha botlik azonnal lefog rántani és ha nem tudod össze kapni a lovat akkor lehet a ló is bukik veled együtt.

Mondanám hogy hízz de az tudom hogy nem megy én is vékony vagyok na de azért nem ennyire. Inkább edz sokat. És itt nem lovaglásra gondolok.

2020. ápr. 16. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg brutál sovány lehetsz, de military szakágban nincs súlymegkötés, az csak régen volt.

Ha van valami neked való póni azzal mehetsz AK- A0 pályákat, még szeretnéd is, de egy 160 cm-s nagylovat nem tudom hogyan lovagolsz el. A military amúgy ilyen téren jó választás, a szakág nagyon örül az új tagoknak, sokan inkább elmennek ugrózni.

2020. ápr. 16. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, 37 kg szerintem max. galoppnál előny, de a military talán a legnehezebb szakág, oda azért olyan állóképesség és erő kell, amit ilyen pehelysúlynál nehezen tudok elképzelni. (Egyébként is, 164 cm-hez 37 kg gyakorlatilag egy csontváz, már bocs..)
2020. ápr. 16. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!