Szerintetek militaryzhatok még? (többi lent)
Persze,nagy lovon. Szerinted a felnőtt lovasok is 40 kilósak? 60-70 kilósan is bőven lehet a megfelelő méretű lóval.
De te úristen, hogy lehetsz 164 centisek 40 kiló alatt? Én vagyok 170 és 59 kiló.
Militaryn nincs ennyire leszabályozva a súlyhatár. Viszont ezzel a fizikummal amid van sokat fogtok bukni a lóval az biztos. Meg te is sokat fogsz esni.
Galoppon vannak ennyire leszabályozva a súlyok
Végig néztem az egész lovas tusa szabályzatot de nem találtam sehol súly kikötést.
Viszont ezzel a súllyal nincs esélyed egy normális nagyságú és fizikumú lóval. Túl kicsi vagy ahhoz hogy erősen hozzá tudj nyúlni a lóhoz ugrások előtt. Vagy ha megindul nem fogod tudni megfogni.
Ha botlik azonnal lefog rántani és ha nem tudod össze kapni a lovat akkor lehet a ló is bukik veled együtt.
Mondanám hogy hízz de az tudom hogy nem megy én is vékony vagyok na de azért nem ennyire. Inkább edz sokat. És itt nem lovaglásra gondolok.
Tényleg brutál sovány lehetsz, de military szakágban nincs súlymegkötés, az csak régen volt.
Ha van valami neked való póni azzal mehetsz AK- A0 pályákat, még szeretnéd is, de egy 160 cm-s nagylovat nem tudom hogyan lovagolsz el. A military amúgy ilyen téren jó választás, a szakág nagyon örül az új tagoknak, sokan inkább elmennek ugrózni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!