Ügetés közben gyakran érzem, hogy vissza huppanok a nyeregbe. Az ülésem nem stabil emiatt és a fel-le mozgás közben a lábam előre-hátra mozog a kengyelben (nem csúszkál). Hogy javíthatok az ülésemen?
Régóta lovagolok, korábban nem emlékszem, hogy volt ilyen problémám. Azóta volt egy elég hosszú kihagyásom és most edző segítségével kezdtem újra, de gyakran lovagolok egyedül is.
Van, hogy megtalálom a megfelelő egyensúlyomat és mondhatni stabil üléssel lovagolok aznap, de ez ritka.
Próbálgattam olyankor, hogy a tèrdemmel jobban zárok, de úgy teljesen befeszül az ülésem.
Javulhat ez folyamatos lovaglás mellett? Valahol azt érzem, hogy ez az egész fejben dől el...
Azért zavar a dolog leginkább, mett féltem a lovam hátát.
Nagyon sokat lovagolok kengyel nélkül mostanában, hogy javítsak az ülésemen. Az edzőmmel mindenképpen beszélek ezzel kapcsolatban, de eddig nem fogalmazódott meg bennem ennyire a dolog. Már szólt párszor, hogy ne essek vissza a nyeregbe, de most legutóbb levideóztam hogyan lovagolok, hogy lássam kívülről a hibáimat és már látom min kell javítanom.
Lehetséges, hogy nagyon szorítom a térdemmel és eu a baj. Erre is figyelni fogok, köszi a tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!