Ti mit tennétek a helyemben?
Lesz egy túra a közeljövőben. Viszont erre én nem tudok elmenni, ezért barátnőm felajánlotta hogy keres lovast a lovamra. Talált is... Viszont kicsit jobban elgondolkodtam, hogy nem is ismerem azt az embert (barátnőm igen, és elvileg jól lovagol).
Meg ugye az anyagi része, hogy a plusz abrakot meg mindent én fizetek, és nem ez a lovas.
Ti hagynátok hogy elmenjen erre a pár napos túrára?
Egyébként szokott más lovagolni a lovadon?
Miért te fizeted, ha nem is te mész?
Nincs semmilyen szállítás, az én lovamról van szó és a kertből indulnak.
4 éves csődöröm van.
Biztos, hogy nem engedném. Egy vadidegen ülje meg a lovamat, aki ki tudja, milyen lovas, hogy bánik vele, stb, és még ÉN fizessek az egészért? Na ne.
Még ha Ő fizetne NEKEM, hogy lovagolhasson a lovamon, akkor esetleg, de így... kizárt.
Barátnőm meg párom szokott rajta lovagolni.
Úgy értve én fizetem, hogy ugye alapból sokat eszik, de ilyenkor nyilván nagyobb erőfeszítést tesz meg, több kaja kell neki.
Akkor ez miért kérded ha már el döntötted hogy oda adod a lovad?! Én nem adnám oda egy idegennek hiába ott lesz a barátnőd, nem tudod higy lovagol, nem e lesz vele durva stb és utána elveszti a bizalmát valamint mén a lovad és nem biztos hogy fogja tudni kezelni. Az pedig hogy te fizess.. Ha menni akar, lovagolni akkor ő fizessen már.. Ha baja esik a lovadnak legalább annyi lesz a zsebedbe mert nem fog dokit pluszba fizetni.
Egyébként miért ne tudnának menni? A ló pár napot el van egyedül is és te ha nem mész el tudod látni nem? Legalább figyelsz a telekre is..
Mert hirtelen mondtam ra, ugy erzem...
Nem mehetek oda, be lesz zarva a kapu is. En meg azert nem tudok menni mert tudogyulladasom van.
Nem hagyunm felugyelet nelkul hosszabb idore lovat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!