Lenne időm az egyetem mellett egy saját lóra?
A belvárosban? Nem fogsz találni. A külső kerületekbe már inkább, ahol a lovadnak is jó lesz, van karámozás vagy legelő. Viszont oda utazni kell 30-60 percet csak oda. Ami viszont egy húzós szak mellett durva, bár az utazás közben is tudsz tanulni.
Akkor marad az az opció, hogy kijársz valahova lovagolni, ahogy időd engedi, a lótartás meg egyetemi évek után marad. Sajna ez van😔. Lovarda rengeteg van BP környékén, biztosan találsz olyat, ahol tudsz fejlődni vagy csak kiszellőztetni a fejed.
Nem azt mondom hogy lehetetlen, de egyenlőre még nem tudod mennyire fog gördülékenyen menni az egyetem.
Saját érdekedben mondom, hogy majd másod, de inkább harmadévben gondolkodj ebben. Lovad bármikor lehet, de a tanulmányok rovására ne menjen. Egyetem után úgy is több időd lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!