Mi a legtisztább érzelmetek a lovakról és a lovasságról (lovas világról)?
Nekem is boldogságot okoz a ló, de még kell találni a többi dologgal is az egyensúlyt. Pl nekem ezért van bértartásban. Dolgozok, munka után amikor tudok lovazok, viszont a páromat se hanyagolhatom el. Szóval heti délután és 1 hétvégi nap a lóé, a többi meg a családé, barátoké.
Dolgoztam lovászként, sőt otthon is volt a ló, de sose értem semminek a végére, naponta össze dobtam a trágyát, 2 naponta ganéztam, de legyen mindig friss víz, karám rendben, hajnalban abrakolni, este megint, mozgatni is kéne, a háztartás meg szalad.
Számomra a bértartás az aranyközép út, mert van fedeles, így nem függök az időjárástól, jut idő mindenre. A lónak se hiányzik, hogy állandóan bu*zzeráljam, enélkül is szeret és tisztel.
Én is lób*zi vagyok, sok mindenen túl vagyok, boldogságot, örömöt ad, de sajnos nem tudok teljes mértékben ennek élni, mivel valamiből enni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!