Mi a legtisztább érzelmetek a lovakról és a lovasságról (lovas világról)?
Minden lovas megszállott.
Ez nem jó.
Rosszabbak mint a macskás nénik.
Ez egy rossz megjegyzés volt.
Mindenkit más motivál.
Mindenki másba fektet energiát, erőt.
Te a lovakba.
És pont erre válaszoltam azt , hogy megszállottak.
Te is az vagy. Egyből mentegetozol magyarázol, és nem látod hogy túlzásba estel.
Van egypár lovas ismerősöm mind ilyen.
Én elfogadom, de nagyon nem érdekelnek a lovak.
Komolyra fordítva a szót én értem a fiatalkori élményt,még nem vagy elfáradva benne,de hidd el ha éveken át megállás nélkül reggel 5 től egésznap ezt csinálja az ember ,ezzel is be tud telni a töke.
Mikor a haverok 8 ra bemennek a fűtött irodába/melóhelyre én akkor már 2 órája talpon vagyok,etetek,ganézok (ha nincs lovász,marpedig sokszor nincs) kiengedek stb. Délelőtt edzések,oktatás,aztán ha van idő esetleg 12-13 órakor ebéd (HA VAN IDŐ) . Utána megint bele az istállózásba ,sitysuty 16 óra az átlag emberek (haverok) ilyenkor már mennek haza a csaladhoz ,nekem meg 3-4 óra aktív munka mindig hátra. Qurva hideg van,ehes az ember,már szétrohadt a lába a kilometerektől egésznap amit a 12 órában megtett.A főnök ugat,a ló kiszökik ,a másik döglődik ,te nem számítasz senkinek,csak csináld ! A kosz a ruhádon,bőrödön már szinte "gyári" tartozék,ha tiszta farmert ,pólót tud felvenni az ember ,maga a megváltás ,hogy nem a húgyos lovasgönctől bűzlik a kocsi. Mire végzel a meloval szinte kezdheted előlről ,mindennap. Itt nincs hétvége,ünnep,egyszóval munkaidő gyakorlatilag nincs,csak a munka ! Szabadsag is csak schwartzba ahogy a bejelentés is a mesekönyv-osztályon található. Magánélet,szabadidő nincs. Sokszor már jól esik civikizációba bemenni a belvárosba TISZTA RUHÁBAN,NORMÁL ÖLTÖZÉKKEL az átlag normál életet élő emberek közé,társaságába,hogy addig se a lószar vegyen körül..Másik probléma ha a családod/párod nem ugyanilyen,nem fogadja el h ezt csinálod,tönkremegy a családi életed is mellette ..
Én nem tudnék egy zárt irodában ülni/gyárban rohadni egésznap,jobban szeretem a szabadsagot,levegőn lenni az állatokkal ,ezért csinálom,és persze lób .zi vagyok,ez vált az életemmé. Szerencsém van,hogy a feleségem elfogad így,de nagyon sok kollégámnak széthullott ezmiatt az élete,vagy ennek elkerülése érdekében hagyta abba . Lovagolni jó,de életvitel szerűen ezzel foglalkozni nagyon sok lemondás,nélkülözés ha most azt kérdezné tőlem egy fiatal h megéri -e ,nem kezdeném győzködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!