Luc5o5 kérdése:
Tudtok Szeged környékén lovardát?
Figyelt kérdés
Bértartás legyen 30000 Ft alatt
és lehetőleg versenyzésre is legyen oktató
+ füves legelő sem ártana amire bértartott lovak is mehetnek... Ti tudtok ilyet?
2020. jan. 22. 16:43
1/2 anonim válasza:
30 ezer alatt bértartó helyet találni?? Sok sikert. Max egy Sheti ponit vállana el bárki is ilyen kicsi kerettel. Egy nagyobb ló nem fog kijönni senkinek ilyen árkategóriában főleg ha még edzőt is akarsz meg füves legelőt meg nem is tudom még mit... szerintem inkább kicsit magasabb összegben gondolkodj minimum 40 ezer környékétől... vagy keress feles tartót azzal feleződik a költség is...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi edzőt nem keresek csak a bértartás árát kérdeztem... Patkolá,állatorvos ne tartozzon be jó tudom szinte sehel sem számítják bele ezt a bérbe, csak abban a loviban ahol most vagyunk...
2020. jan. 27. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!