Hogyan tanulok meg jobban lovagolni?
21.29
Attól még hitegetés valamilyen szempontból, hiszen sokan vannak úgy, hogy "óó már terepre járok, de jó lovas vagyok", aztán meg lesnek, ha esetleg egy másik helyen, egy "melósabb" lovat kapnak.
Ez így van, ezért is írtam, hogy ez csak "utazás a lovon".
De be kell látni, hogy nagyon sok ember van, aki nem szándékozik megtanulni lovagolni, pénze sincs rá, csak ki akarja próbálni. És tény, hogy egy hegyi tereplovaglás rendkívül vonzónak tűnik, nem úgy mint 20 óra futószárazás körbe-körbe. Ahová jártam, egy lovaspanzió volt, nem volt oktatás semmilyen formában, de a vendégek és a túristák nagy része épp a tereplovaglás miatt járt oda, na persze nem önállóan, hanem vezetővel mentünk ki. csodálatos élmény, de persze meg vannak a veszélyei, ezt aláírom.
Van akinek elég a 15, van akinek a 40 is kevés. Egyénfüggő, ki mennyire érez rá a dologra.
Egyébként pedig minél jobban megtanulod a dolgokat, annál kevésbé okozol fájdalmat a lónak, és ez egy nagyon fontos dolog, amit szem előtt kellene tartania mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!