Ki szeret közületek lovagolni? És hogyan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:19
1/17 A kérdező kommentje:
futószáron terpen karámban ilyenekre gondoltam
2010. júl. 20. 17:20
2/17 anonim válasza:
haggyá má ezekkel a foscsi kérdésekkel
4/17 anonim válasza:
terepen (western)
futószáron meg a karámban az ovisok lovagolnak.
13/L
7/17 anonim válasza:
Szóval ezért szeretik a lányok annyira a lovakat...:D
8/17 anonim válasza:
Terepen szőrén egy szál kötőfékkel:)
A karámban történő idomító munkát se vetem meg, de jobb szeretek egyedül terepre járni:D
9/17 anonim válasza:
Kedves 13 éves kislány!
Futószáron, meg karámban nem csak az ovisok lovagolnak. Néha a nagy lovasok is vissza-visszaülnek futószárra ülésjavító gyakorlatokat csinálni, aki karámban lovagol meg lehet nem maga, hanem a lova miatt, pl idomító munkát végez, ami terepen nem igazán lehetséges (túl sok minden vonhatja el a ló figyelmét). Mellesleg most szóltad le az összes díjugratót, díjlovast, reining és egyéb "karámban" űzött verseny lovasát.
Nem bántásból írtam, csak szeretném, ha vissza vennél az arcból, mert te is elkezdted valahol.
Peace
21/L
10/17 anonim válasza:
Terep a kedvencem, csak egyedül a kedvenc lovammal.Csak sajnos a paci fél egy kicsit ha nem a párjával mehet és mindig megugrik.Két hete le is estem:D a ló meg visszavágtázott a karámhoz, szerencsére nem lett baja:D. Karámba is szeretek csak itt nincs olyan nagy hely:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!