Néha elgondolkodtató az hogy, egy ló mennyi mindent elvisel, nem?
Figyelt kérdés
Pedig jóval nagyobb állat, mint az ember.
És, hogy engedi, hogy az ember irányítja.
Elviseli a ló szerszámokat.
2019. dec. 16. 16:21
1/6 anonim válasza:
Semmi elgondolkodtatò nincs benne, ìgy van idomìtva.
2/6 anonim válasza:
Ezt jól megmondtad! Igen a ló jóval nagyobb állat mint az ember. Persze a lovon kívül még nagyon sok állat van ami nagyon sok mindent elvisel! Sőt! Hidd el nyugodtan hogy mind a nagyvilágban, mind kicsi országunkban Ember is sok van aki sok mindenen keresztülmegy és sokat elvisel!
3/6 A kérdező kommentje:
Csak ők nem tudnak „fellebezni“, korunk emberének meg ha valami nem tetszik, akkor rohan bíróhoz/ügyvédhez.
2019. dec. 16. 17:42
4/6 anonim válasza:
Erre már én is gondoltam. Szegényeknek nincs választási lehetőségük, és nem értik, mi miért történik velük.
5/6 anonim válasza:
Ha normálisan van tanítva, és úgy van lovagolva, hogy azt ő is élvezze, semmi gond nincs vele.
6/6 anonim válasza:
Szerintem normálisan tartott állat tisztában van vele hogy mi miért történik. Az én állataim legalábbis így vannak kezelve. Ha valamit csinálni fogunk én mindig elmondom nekik. Ha sétálni viszem a kutyát vagy a macskát, vagy a lóval ma új feladatot gyakorlunk...
Nagyon jó a gondolat kérdező, mert a ló nem szolga, hanem viszonozza a gondoskodást amit kap. Biztonságot, ételt, ápolást kap és ő cserébe megengedi hogy irányítsd, hogy lovagolj rajta. Ezt nem lenne szabad szem elől téveszteni semmilyen háziállatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!