Ki lehet fizetni a bértartást egy évre előre? Ha igen, megéri?
Én nem fizetném...
Mi van, ha mégis el akarod a lovat hozni? Iszonyú nehéz lesz a tulajból a pénzt kiszedni, ha egyáltalán lehetséges... Mi van, ha közben a tulaj eladja a helyet, összevesztek, vagy olyasmire derül fény, ami miatt nem akarsz tovább ott maradni? Ne adja Isten, elpusztul a lovad vagy el kell adnod? BÁRMI történhet egy év alatt.
Szerintem a legtöbb helyen a tulaj örülne ennek, de én nem tartom jó ötletnek...
Csak nagyon szigorú és pontos szerződés mellett.
De ha ki tudod fizetni, akkor inkább tedd félre (ne is nyúlj hozzá, mintha már odaadtad volna) és fizesd szépen sorban :)
Nem célszerű előre kifizetned - és nem célszerű a tulajnak elfogadnia.
Ha havonta fizetsz, esetleges hosszú és költséges pereskedést előzöl meg.
Ki lehet, de nem érdemes. Fent már leírták az okokat. Barátnőm is hagyott ott lovardát 3 hónap után. Ez első hónapban minden szép, szuper.. stb. Aztán 2 hónapban már nem úgy foglalkoztak a lóval, pl napokig nem karámozták, ami még volt beszélve és nem szóltak, hogy nem tudják megoldani (igazából nem is nagyon akarták), a kaja is kevesebb lett, de amin a legjobban felcseszte, hogy a tudtán kívül használták a lovát. Ha tehette volna egyből vitte volna a lovat, de csak 1 hónap után talált normális helyet, szóval emiatt volt 3 hónap.
Inkább tedd félre azt a pénzt, de csak havonta fizess, azt is mindig időben. Szerződés nélkül ne vidd bértartásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!