Szőrén lovagláshoz ti mit használtok?
A sima nyeregalátét el fog csúszni valószínűleg.
Voltizs/futószárazó hevederrel szokták rögzíteni, viszont az hosszútávon nem a legjobb a lónak. Ha néha-néha mégis ezt használod akkor jól párnázd ki alatta (pl. western alátétet ajánlottak előttem is).
Vannak különböző patracok is, amik hasonló érzeted adnak, mint a szőrén lovaglás, de mégis van valami köztetek. Kengyeles verziókat nem ajánlom, a többit is csak mértékkel, mert nem igen oszlatják a súlyt. Viszont magasabb kategóriákban már ezek között is lehet igen jókat találni.
Nekem egyik ismerősöm régen azt csinálta hogy vett egy kerékpáros gatyát, annak zselés a feneke, és azt alávette a lovaglónacinak.
Nem tudom hogy az esetleg gyűrődik-e alatta vagy bármi, egyszer mondta hogy ő ezt csinálja és azóta nem fáj a feneke. Még azt tudom elképzelni hogy kivágta és belevarrta a zselés darabot de csak tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!