Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy lovat?
Figyelt kérdés
Apa régen akart venni de anya nem engedte. Most anya azt mondta hogy apára bízza. Már 5 éve járok egy lovastanyára de mostmár sajnos ritkábban járok. Tudom hogy apa megengedné de nem merem megkérdezni. Ti hogy vettétek rá a szüleitek?
Szóval egyrészt semmit sem tudsz a lovakról, másrészt szüleid pontosan tudják, milyen macera a lótartás.
Nos, így nálam esélyed se lenne.
És sanszos, hogy szüleidnél sincs.
2019. okt. 10. 15:08
12/20 anonim válasza:
Hát, én asszem, nem engednék meg a gyerekemnek lovat tartani, még ha lenne elég hely is, ahol pl kifutkározhatná magát a ló; meg mindenre telne. Vegyél inkább cicát, kutyát, kanárit, hörcsögöt, stb.
2019. okt. 10. 15:16
13/20 anonim válasza:
Most le leszek pontozva de nem érdekel. Nem tudom hány éves a kérdező, de nyilván fiatal és ti lecsitrizitek amiért szeretne egy lovat? Annyira bunkó emberek vannak itt hogy az hihetetlen.
A kérdezőnek: szerintem nyugodtan beszélj erről apukaddal. Ha o jónak látja megveszi, ha nem akkor légy turelemmel és később majd biztosan vesz/ veszel magadnak. Kiskoromban nekem is minden vágyam volt de így vissza gondolva nem bánom hogy nem kaptam meg. Nem értettem meg hozzájuk annyira. Ha minden jól megy most már a saját keresetembol tudok egyet venni :)
2019. okt. 11. 11:10
14/20 Sssaszem válasza:
Ha ennyire szereted a lovakat, akkor menj el a lovastanyára dolgozni egész nap és akkor lovagolhatsz is egyet ingyen cserébe.
2019. okt. 12. 14:53
15/20 anonim válasza:
Vesd fel az ötletet, de a végszót a szüleid fogják kimondani.
2019. okt. 12. 22:00
16/20 Sssaszem válasza:
Akkor végül is, ha ennyire szereted a lovakat, akkor menj el egy lovász tanfolyamra. Ahol pár hónap alatt kitanulod a szakot és onnantól kezdve elkezdesz dolgozni. Onnantól kezdve vehetsz magadnak egy lovat és akkor a szüleidnek nem lesz beleszólásuk.
2019. okt. 16. 13:34
17/20 Sssaszem válasza:
Akkor végül is, ha ennyire szereted a lovakat, akkor menj el egy lovász tanfolyamra. Ahol pár hónap alatt kitanulod a szakot és onnantól kezdve elkezdhetsz dolgozni és onnantól kezdve vehetsz magadnak egy lovat.
2019. okt. 16. 13:35
18/20 Sssaszem válasza:
Akkor végül is, ha ennyire szereted a lovakat, akkor menj el egy lovász tanfolyamra. Ahol pár hónap alatt kitanulod a szakot és onnantól kezdve elkezdhetsz dolgozni és máris vehetsz egy lovat magadnak.
2019. okt. 16. 13:36
19/20 anonim válasza:
1. Beszélj nyíltan és őszintén
Válassz egy jó időpontot: Találj egy nyugodt pillanatot, amikor beszélhetsz apukáddal. Fontos, hogy legyen időtök alaposan átbeszélni a dolgot anélkül, hogy sietnetek kellene.
Légy őszinte: Mondd el neki, mennyire szeretnél egy saját lovat, és milyen régóta álmodsz róla. Beszélj a lovaglás iránti szenvedélyedről és arról, hogy miért lenne fontos számodra egy saját ló.
2024. júl. 7. 22:34
20/20 Sssaszem válasza:
Western farm is megteszi, ha ennyire szereted a lovakat. Western lovaglás se rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!