Szerintetek kezdjek el megint lovagolni ezek után?
Nagy birtokra születtem, mindig voltak lovaink hobbi célra tartva a család összes tagjának.
Amikor nagyobbacska lettem én is kaptam egy kis pónit, előtte évekig lovagoltam lovardában is. Nem szeretném bővebben kifejteni a miértjét, de pár évre rá sajnos családi okokból költözni kellett és el kellett adni az összes lovat.
Ennek már lassan 6 éve és azóta is borzalmas érzés erre visszagondolni. Nagyon hiányzik a lovaglás, a lovak, a karám, a lovas felszerelések illata, egyszóval minden ami ló. Ebben nőttem fel.
Ez az egész érzés most kezd tetőfokára hágni. Arra gondoltam, hogy eljárnék lovagolni. Szerintetek ez enyhítené a fájdalmat, vagy csak mégrosszabb erzés lenne utána? Van, vagy volt valaki hasonló helyzetben?
A kérdést nem felvágásból írtam ki, kérlek, ha csak rosszindulatú választ tudnál adni, inkább lépj tovább, nincs szükségem most ilyesmire.
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!