Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Adott egy ló,155 centi, én...

Adott egy ló,155 centi, én 182 centi vagyok, nagyon kicsi lenne nekem?

Figyelt kérdés
A ló egy 7 éves kanca, bottal mérve 155 centi, én 180 fölött vagyok, de csak 58 kiló. A lónak viszonylag hosszú, széles háta van és alacsony marja. Szerintetek, hobbi szinten heti 3-4 lovaglásta megfelelő lenne, vagy ez már túl kicsi?

2019. aug. 10. 16:58
 1/3 sassszem ***** válasza:
0%
Milyen fajta lóról van szó?
2019. aug. 10. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos számodra az igényes lovaglás akkor kicsi, a lábad nagyon túllóg a hasán így az azzal való befolyás csorbul jelentősen.
2019. aug. 10. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsi. Lelógó lábbal nem tudod megfelően adni a segítségeket és az egyikőtöknek sem jó. Ha meg rövidebbre állítod a kengyelt (vagy ilyesmi megoldások) hosszútávon az se jó.

Én személy szerint, ha álom ló lenne nekem akkor elgondolkodnék, de ha nem fűz hozzá semmi akkor mindenképpen egy magasabb lovat választanék.

2019. aug. 11. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!