Sok macska mellé kutyust?
Nalunk 1 kutya(nemetjuhasz) es 5 macska van.es osszeszoktak
Pedig egyikuk sem volt mar kolyok
Összeszokhatnak persze, az időd meg (részben) rajtad múlik.
Az màr egy màs kategória, hogy milyen szag lehet nálad, de hogy egy kávét meg nem innék ott, az biztos!
Kutya és macskabarát vagyok, pàrom is, a lànyom is, de kint van az udvaron cica is, kutya is.
Nekem "csak" 6 mentett benti cicám van, de van 3 mentett kutya is. Én mivel eleve nehezen választok a sintértelepen, könnyebb dolgom volt, hogy kizártam a nem macskapárti kutyákat. A többi közül nyugodtan választhatsz, aztán otthon bemutatod őket egymásnak. Elején azért legyél ott, hogyha nem kívánt viselkedést tanúsítana vmely jószág. Nálunk pl a legidősebb kandúr védte az egész macskafalkát és nekiment az újonnan érkező kutyáknak. Ezt sem szabad hagyni, ugyanúgy, ahogy fordított helyzetben sem hagyod, hogy a kutya bántsa a cicákat.
Külön etesd őket és vigyázz, hogy a kutya le barmolja szét a cicaalmokat.
Egyetlen macska van, jól érzi magát, köszöni szépen.
Bàrmennyire is nagy az udvar, nem fogunk menhelyet csinálni a házunból, az udvarunkból.
A benti több mint 120 nm hármunké, a hatalmas "park" pedig kutyáé és cicàé.
Azért ne éljen már az ember egy légtérben állatokkal, nem viccből van udvar.
A kislànyom nagyon nagy cicabarát, de tudja, hogy a ház a MI életterünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!