Normális hogy egész nyáron hullik a szőre a kutyának?
Már hányingert kapok a szőrétől mindenhol és minden kajában benne van!
Stb,kiirthatatlan !!
Staffi kutyáról van szó
Igen. Vedlik. Benti kutya még télen is hullajt szőrt ráadásul, főleg a rövid, egyrétegű bundájúak.
Viszont a nagyon erős szőrhullás, bármilyen évszak is legyen, nem egészséges.
Utalhat vitamin hiányra vagy táplálkozási gondokra.
Érdemes egy kivizsgálást kérni a dokitól, teljes vérkép és egyebek.
Ha minden jó, akkor valami kiegészítőt ki lehet próbálni, lazacolaj például és egy immunerősítő kúra.
Nos nem csomókban hullik !
Másik taplálkozás nem lehet ugyanis elég drága és jó minőségű táppal etetjük
Dadó halas felnőtt tapot kap
Köszönöm a válaszokat
7 válaszoló,itt egy kissé többről van szó én gyűlölöm a kutyát mert rám lett erőszakolva!
38 négyzetméteres lakásba 3 kisgyerek mellé.lett hozva,ismétlem én nem akartam!
A párom sétálni viszi le kb 10 percre 3x és ennyi?m8ncs nevelve nincs rászólva foLytom a lábunka alatt mászkál ,!!
Es ami alenyeg beh....zik ha rászolunk,bepisil ha nem engedjük be a szobába,minden reggel a pisitócsába megyünk ki az előszobába!!
Tehát totál ki vagyok az egész kutyamizériától!
Remélem ezt van aki megérti !!!
Ha te nem is akartad a kutyát, akkor hogy kerülhetett oda? Milyen párkapcsolatban élsz te? Elvileg felnőtt ember vagy, meg kéne tudnod védeni a saját álláspontodat. A párod is egy nagy hülye, hogy úgy vitte oda, hogy te nem akarod - feltéve, hogy ezt tényleg a tudtára adtad, nem csak sunnyogtál, most meg vágod a pofákat szegény kutyára. Mindketten idióták vagytok, és minden rosszat megérdemeltek, ami veletek történik, kár, higy ennek egy szegény ártatlan állat issza meg a levét.
Amúgy a szobatisztaságra is rá lehet szépen nevelni, és akkor nem lenne pisitócsa. Mennyi idős amúgy?
Én a helyetekben elajándékoznám egy jobb helyre a kutyát, nem érdemli meg, hogy ilyen emberekkel kelljen élnie.
9 köszi a jókívánságokat!!Amúgy képzeld el jó a párkapcsolatunk de rohadtul semmi közöd ehez bunkókám,és a kutyához se !!
Kívánom neked hogy eröltessenek rád vmit amit te nagyon nem akrsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!