Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet vemhes a kutyám?!

Jsbsnaj kérdése:

Lehet vemhes a kutyám?!

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kis termetű kutyám.

Az utcába van egy kan kutya (kicsit kisebb mint az enyém) és amikor vittem sétálni jött az a kutya is. Egyszer (lehet kétszer) kb max 2-3 másodpercig párosodtak. Ez kb. június 23-án volt, az volt 2. hét amikor tüzelt.

Mostanába (1-2 hete) egy kicsit nyugodtabb (nagyon pörgős kutya), nagyon sokat fekszik, csak nem tudom, hogy ez nem-e a nagy meleg miatt van.

Lehet, hogy vemhes.

2019. júl. 21. 14:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Az elég. Ha a párzás után felhívtad volna elvitted volna állatorvoshoz, akkor kaphatott volna "esemény utánit". Így meg lehet, hogy lesz 4-5 keverék kiskutyád.

Számomra felfoghatatlan, hogy egy tüzelő kutyára, miért nem vigyáznak a gazdák jobban.

2019. júl. 21. 16:09
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Ezt távolról nem lehet megmondani. Ellene szól, hogy a kutyák párzás előtt le szokták futni a kötelező köröket (szaglászás, udvarlás) és ez nem pár másodperc, ahogy maga az aktus is tovább tart. Viszont semmi sem lehetetlen. Ha nem volt sikeres a kan, akkor lehet álvemhesség is, az is szívás. De egy orvos többet tudna erről mondani, mint mi itt látatlanban.

Nem tudom, hogy laktok, de tüzelés alatt, főleg a közepén a szukát hét lakat alatt kell őrizni, mert a kanok csodákra képesek. Ha kertes házban vagytok, a fogékony időszakban bombabiztos kennel vagy szobafogság, ha nem tudjátok épp felügyelni.

11: Az esemény utáni injekciót nem nagyon szeretik mostanában (kétes, hogy bejön, viszont borítja a szuka hormonháztartását), de vetéltetni most is lehet még.

2019. júl. 21. 17:43
 13/29 A kérdező kommentje:
Szaladgaltak előtte még szaglasztak egymást
2019. júl. 21. 18:34
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

Elengedted a tüzelő szukádat? Láttad, hogy egy másik kutyával szaladgál, szaglásszák egymást és akkor sem esett le, hogy ebböl baj lesz?

Gratulálok

2019. júl. 21. 18:37
 15/29 A kérdező kommentje:

Pórázon volt

Csak 7 méteres a póráza

2019. júl. 21. 18:39
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy az is megér egy misét, hogy "viszed versenyekre" , de nincs kéznél állatorvos és nem is viszed máshova. Meg az, hogy ennyire elővigyázatlan vagy.

Egy versenykutyára az emberek nem így vigyáznak.

Milyen versenyekre jár egyébként?

2019. júl. 21. 19:29
 17/29 anonim ***** válasza:
84%

Itt valami kamu van, mert nem lehet senki ilyen életképtelenül idióta, mint te.

Az én szukám is tüzelt a napokban. Elvittem sétálni. Neki 8 méteres póráza van, kint volt valami kis korcs és rá AKART mászni, mert amint megszagolta a szukámat már ugrottam is oda és elzavartam.

Az megvan, hogy ha tüzel a szuka akkor minden ivaros kan be akarja fedezni? Igen? Akkor nem engedünk a szuka közelébe EGYETLEN EGY KANT SEM. Már csak ha a közelében lófrál (nem, hogy odamegy és szaladgálnak meg játszanak) már akkor is elküldjük.

Meg egyébként 7 métert futva megteszel kb 2 másodperc alatt. És már el is zavartad a kant. Nem nézed 7 méterről ahogy megkörnyékezi a tüzelő szukád.

Eszem megáll, hogy ilyen nyomoroncok kutyát tartanak, ráadásul ivaros szukát. Ezaz, gyártsuk a keverék kölyköket, nincs még elég.

Tudod mikor esik majd ki a "versenyzésből"? Ha vemhes ;)

2019. júl. 21. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
47%
2019. júl. 21. 21:21
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

Te jó ég de buta vagy, kérdező...

Mégis milyen versenyre jártok, ha egyébként a kutyád szökik és ennyire neveletlen? Ha te ennyire felelőtlen gazda vagy? Vidd el ivartalanítani a kutyádat!

2019. júl. 21. 21:57
 20/29 anonim ***** válasza:
81%
A falu végi traktorgumiugró-verseny nem számít versenynek, akkor inkább vidd ivartalanítani.
2019. júl. 23. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!