Moser Rex vastagabb bundájú közepes méretű keverék kutyának?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 08:44
1/6 anonim válasza:
Ez nem gépfüggő.
Egyrészt marhára nem mindegy mekkora gépfejet használsz, és milyen a kutyád bundájának a szerkezete. Egy elhanyagolt, filces-vattás, rossz minőségű erős bundába bele fog fulladni a gép, és csak tönkreteszed a fejet. Ahhoz meg azért drága.
2/6 A kérdező kommentje:
Fürdetve, fésülve van. Tisztán állnék neki, csak az van, hogy azt írják aljszőrzet nélküli kisebb kutyáknak való.
2019. júl. 19. 10:49
3/6 A kérdező kommentje:
De most azon gondolkodom, hogy ezt használják kozmetikában is, viszont ott naponta több kutyán megy át. Nekem meg másfél havonta kéne 2 kutyára. Akkor egy kiseb is kibír annyit nem?
2019. júl. 19. 12:13
4/6 A kérdező kommentje:
3 vagy 5 milisre vágnám és tök vegyes a bundája. Az egyiknek sima, hosszú, selymes, a másiknak hátán drótos, de inkább csak hullámos és kemnyebb szálú, annyira nme, mint egy snauzernek, hasán vattaszerű, tapadós, lábain göndör és tömött.
2019. júl. 19. 12:16
5/6 anonim válasza:
Nézd, én ozmetikus tanuló vagyok, ha az a gép, aljszőr nélküli kutyákra való, akkor arra van kiképezve a gép maga, nem fogja bírni a te kutyádat. Igen, a kozmetikákba járó kutyák nagytöbbségéhez (yorkik, bichonok, kis szobakeverékek) elég egy ilyen gép, méretesebb, dúsabb kutyákat inkább bontunk, aljszőrkiszedünk, de csak ritka esetekben nyírunk, akkor is valami komolyabb géppel.
6/6 A kérdező kommentje:
beagle méretű. annyira nem nagy, csak nem seggdugasz
2019. júl. 19. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!