Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az a kutyafajta,...

Timido kérdése:

Melyik az a kutyafajta, amelyiket nem szeretitek?

Figyelt kérdés
mindegy hogy külső vagy belső tulajdonság.
2010. júl. 11. 09:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jah amúgy én is szeretem az összes fajta kutyát, ha tudnak viselkedni. Bármilyen színű és bármekkora kutyáról van szó. Egy olyan kutya van, amit kifejezetten a külleme miatt nem szeretek és az a Kínai kopaszkutya. Annyira csúnya szegény, hogy rá sem bírok nézni. :S
2010. júl. 11. 14:02
 22/28 A kérdező kommentje:

Természetesen igazatok van, és elnézést, hoyg úgy fogalmaztam. Nagyvárosban élek, és sajnos bárhol látok yorkit, mind neveletlen és ugatós. Tudom, hogy ez MIND a gazda hibája, hiszen pici a kutya, és ha felugrik, akkor figyelmet kap, mert olyan édes.

Az én kis tacsim ugyanolyan bánásmódban részesül, mint a dalmata, így mind a kettő fegyelmezett, és nincsen a " kisebbnek" több minden elnézve! :)

Valószínű ezért nem szereti sok ember az ilyen szobacirkálókat, mert rengeteg gazda nem úgy kezeli őket, mint egy kutyát, és azt is elnézi nekik, ami később egy nagyon komoly viselkedési probléma lesz.

A kertesházzal nekem is az a bajom, hogy ott rengeteg gazda nem azért tart kutyát, mert szereti, hanem mert " elfér " és jó dísz.

Ilyen szempontból, sokkal jobb, ha a kutya lakásban lakik ( bármekkora is ), hiszen sokkal több figyelmet, szeretetet és közelséget kap a gazdájától! Ebből következik, hogy sokkal jobban lesz megnevelve. Hiszen ha az udvarba ugat, és rágcsál, az kevésbé zavaró, mintha a bútorokat rágcsálná, és a füledbe ugatgatna! :))

2010. júl. 11. 14:32
 23/28 anonim ***** válasza:
mindenfajta ölebet, szobacirkálót.
2010. júl. 11. 15:12
 24/28 anonim válasza:
nincs ojan kutya mejket nem szeretem de van ojan amelyket nem tartanám ! pl: yorki,pincsi, csivava, foxi dalmata ,német juhász, puli skot juhász,mudi, agár,...stb . inkább a vadászkutyáké vagyok oda pll: angol coker spániel, német vizsla magyar vizsla ,rottweiler,labrador,tacsi.coker spánielem van 3 is. de nem a leg értelmesebek inkább értetlenek. magyar vizslám is van 1 de sztem ő sokal sokal értelmesebb de a spániel se rosz csak anyi a baj h a szörét sajnos minden évbe nyirnom kell ! és elég fárasztó.ezért is szeretem én jobban a magyar vizslát ! mondtam én inkább ijen vadász kutyákat szeretm
2010. júl. 11. 15:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Kérdező azért ne az udvaron tartással magyarázd a rossz kutyatrartást. Aki ilyen buta az benti kutyával is ilyen míg aki jó gazda az kinti kutyával is jó. A kutyát nem attól nevelik meg és szeretik jobban mert bent van.
2010. júl. 11. 15:47
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

14.02-nek.

Csúnya az öreganyád térgyekalácsa!

Te még nem láttál IGAZI kínai kopasz kutyát!

Gyönyörűek!

2010. júl. 11. 16:27
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik. Ez van. Számomra csúnya egy Kínai kopaszkutya.

Az kb olyan mint a színeken vitatkozni, hogy melyik a szebb....

2010. júl. 11. 16:41
 28/28 anonim ***** válasza:
11:31! Tájékoztatásul közlöm, hogy igenis van direkt harciasra/ harci kutyának kitenyésztett fajta. A Pitbull szóban a pit azt a harcteret jelenti angolul, ahol összeeresztették más kutyákkal a kutyaviadalokon...
2010. júl. 11. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!