Melyik az a kutyafajta, amelyiket nem szeretitek?
Nekem az agarak nagyon nagyon nem jönnek be. Tudom, hogy izmosak, de nekem akkor is az a benyomásom, hogy inkább anorexiásak :S Ezen kívül a foxik meg az ilyen nagyon göndör szőrű kutyák se jönnek be, és falra tudok mászni a pudliktól. Én is szeretem a vadászkutyákat (főleg a Beagle-t!!) és szerintem a terelő kutyákat is nagyon nehéz elrontani: a Border Collie például állítólag a legokosabb kutyafajta, és nagyon ragaszkodó. Viszont én imádom a zsebkutyákat, és szerintem pont azért cukik, mert ugrálnak miközben ugatnak :P, bár meg kell hagyni, nagyon frappáns az az idézet :)
Anyádat te 9:40! Nem én vagyok az első, de annyira felháborító vagy, hogy muszáj visszaírnom!! Azért, mert valaki nem szereti az alapjában véve is harci kutyának kitenyésztett fajtákat, még nem kell az édesanyját szidni! Nem lett volna elég annyit mondani, hogy "szerintem nincs igazad" vagy valami?? Ráadásul az első csak annyit mondott, hogy a pitbullt és társait könnyebb elrontani, rosszul nevelni, mint mondjuk egy vadászkutyát, és ez így is van!!!
Ha már ennyire anyázhatnékod van, akkor legalább leszel szíves megtanulni helyesen írni, mert katasztrófa amit művelsz!! "Álatkertye"???????? Ezt még viccből sem írom le így TE ŐSBUNKÓ VADPARASZT, TE!! (Mert ha te így beszélsz, mi is így válaszolunk...) Mellesleg az állatkertje hosszú l-lel és tj-vel írandó, ugyanis az összeolvadást írásban nem szokás jelölni!!
A pudlit, a kuvaszt, a pulit és a yorkik gazdáit nem szeretem.
Amit imádok schnauzerek minden méretben és mennyiségben, angol juhászkutyák, labrador és a kisebb házivegyesek (föleg bocifoltosban).
Labim van és snacim :)
hát igen, amilyen sokan szeretik a yorkie-t, annyian utálják is :) (én pölö imádom)
na de nekem a tacsik nem szimpatikusak. nekem a kistestü kutyusok jobban bejönnek, de ez a fajta nem tudom miért, de nem tetszik... amúgy a pulival mi bajotok? oké hogy nem látszik az arca meg semmije, de nagyon okos és szeretnivaló ám.
Én azt a fajtát nem szeretem melynek neve: NEVELETLEN KUTYA.
Ez a fajta nézhet ki bárhogy, lehet bármekkora.
Persze vannak fajták amik jobban tetszenek, vannak amik kevésbé, és vannak fajták amikért rajongok.
Amúgy a ,,Rotvíler" az milyen fajta? Én még ilyenről ugyanis nem hallottam.
Most tényleg, ha kérhetném, legalább a fajta nevét írjátok le rendesen.
A másik, hogy a szokásos dolog: az emberek egyik része a harci kutyákat nem szereti( pedig olyan hogy harci kutya nincs, csak harciassá nevelt kutya van!)
a másik része meg a kis termetűeket.
Pedig egyik esetben sem, a kutyákkal van baj, hanem a gazdákkal, ezért lesz néhány kutyának rossz híre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!