Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenyírjam a kutyámat, vagy se?

Lenyírjam a kutyámat, vagy se?

Figyelt kérdés

Hosszú szőrű duplabundás keverék. Benti kutya. Azt olvastam, hogy ha le van nyírva, akkor jobbn bemelegszik a belső hője, mert a bunda árnyékot tart a nap ellen.

Aztán rájöttem, hogy hisz csak reggel meg este sétálunk, napközben csak pár percre ugrunk le az árnyékba. Viszont tavaly lenyírtam és azt láttam, hogy szerintem most jobban melege van a nagy szőrben.

Szóval mi legyen? A gép amúgy tavaly meghalt, túl erős volt neki, milyet kéne vennem?

2019. júl. 17. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Nenyírjad Le!
2019. júl. 17. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

A kutyának úgy ad árnyékot, ahogy neked egy kabát.

Én ollóval nyírom az enyémet, így gép ügyben nem nagyon tudok tanácsot adni

2019. júl. 17. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Ne nyírd le! Nem árnyékot ad, de hűti, védi. Nem véletlenül lett ilyen.
2019. júl. 17. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nenyírjadle! Szeretem ha egy kicsit szőrös a kutya!
2019. júl. 17. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Vannak kutyafajták amiket lehet nyírni és valóban vannak olyanok, akiket véd a hőtől a nagy bundájuk. Nem tudom a tiéd melyik kategóriába tartozik.

Ha jó minőségű gépet akarsz venni, ami bírja is a szőrt, az 40.000 forintnál kezdődik.

Viszont én azt tanácsolom, hogy vidd el kutyakozmetikába, ahol le tudják normálisan nyírni.

Évente 2x nem egy összeg.

2019. júl. 17. 11:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Én is le tudtam nyírni szépen. Tavasztól őszig 6 hetente, mert gyorsan visszanőtt. A végére meghalt a gép.

Nem tudom milyen kategória, de hullik a bundája és hosszú. Keverék kutya.

Minden kutya a környéken le van nyírva, még a husky is .. Lehet le kéne, de komolyan nem tudom mivel teszek jót neki .. A kutyás ismerőseim is nyírnak keverék szőrhullós kutyát, ők is azt mondják jobb neki, ha lenyírom. Nem tudom.

2019. júl. 17. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Vidd el egy kutyakozmetikushoz aki megnézi a kutyát, és elmondja mi vele a teendő. Ha olyan típus amit nem kell vágni azt is megmondja!

Azt pedig aki egy husky bundáját lenyírja IDIÓTA, és nem való naki kutya!

2019. júl. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!