Minden kan (általában kisebb testű) kutya gazdája annak örül, amikor jelöl a kutya. Egy barátnőm konkrétan nekem mondta, hogy "annyira imádom, ahogy jelöl" meg "olyan menő, nem?". Meg más gazdiktól, hogy milyen cuki, hogy próbálja fölé jelölni a nagykutyát.
Ebben mi olyan jó? Amikor lehugyozza az autókat, minden oszlopot, reggelente a házunk sarkai ázik a kutyahugytól, meg a járdán folyik mindenfele. Nekem a szuka kutyusom a fűbe pisil, leguggolva, nem fröcsög és nem 80 fele ahol épp tetszik neki ..
2019. júl. 15. 19:54
1/6 anonim válasza:
Az ilyen gazdákkal valami nincs rendben...
Ez menő?...
2019. júl. 15. 20:00
2/6 anonim válasza:
Ez kinek menő? Soha nem hallottam egy gazditól sem.
2019. júl. 15. 20:05
3/6 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyet, hogy örülnének neki. Olyat igen, hogy nem foglalkoznak vele, hová pisil a kutyájuk. Szóltam már rá emberekre, hogy ezt azért már nem kellene hagyniuk, pl. mikor a zárt pályaudvaron emeli a lábát a kutyájuk. Én is megtanítottam az enyémet, hogy kizárólag fű-fa-bokor az, ahol lehet. Ehhez rengeteget kellett ismételnem a “nem pisilünk a falra” mondatot, de pár hónap alatt felfogta. Azóta is csak megszaglássza a “rossz” helyen lévő tócsákat, de meg sem próbálja átjelölni. Sajnos rengeteg igénytelen, nemtörődöm gazda van.
2019. júl. 15. 20:08
4/6 anonim válasza:
Még sose hallottam hogy bárki is örült volna ennek. Pedig 10 éve mozgok elég nagy kutyás közösségekben.
Szóval neked van pár idiótä ismerősöd aki ilyen.
Váljon egészségére a kutya hugyban valö örömködés. Te minek foglalkozol vele?
2019. júl. 15. 20:22
5/6 anonim válasza:
Mi akkor szoktunk mosolyogni mikor több kan kutya haverkodik és mindenki szép sorban ugyanazt a fát lepisili. Persze többször is, a biztonság kedvéért. :D de ennyi, nem tartom menőnek, sőt, néha idegesít, hogy minden egyes illatosabb fánál megáll hugyozni, mikor már egy csepp pisi sincs benne. Szukák ilyen téren jobbak szerintem.
2019. júl. 15. 22:50
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, csak érdekelt.
"Váljon egészségére a kutya hugyban valö örömködés."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!