Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok Dr. Varga Izabella...

Mit szóltok Dr. Varga Izabella válaszaihoz és tanácsaihoz?

Figyelt kérdés
Helló! Mindenki észrevette szerintem, hogy ez a Dr. Varga Izabella, amjdnem mindenhova válaszokat ír és tanácsokat. Szerintetek tényleg állatorvos és kutyatréner?
2010. júl. 10. 18:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek jó és hasznos tanácsokat add? Bevállik amit ír?
2010. júl. 10. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Interneten bárki mondhat bármit, pont ezért nem szabad elhinni mindent, amit olvasunk/látunk. De ki tudja, lehet, hogy tényleg állatorvos, lehet, hogy nem. Azt nem tudom, hogy mások számára mennyire hasznosak a tanácsai, de ha jól láttam egy kérdésnél, akkor csak 40-valahány százalékban ad hasznos válaszokat, ez pedig nem lehet véletlen.... Vagy nagy hül*yeségeket mond, vagy pedig olyan stílusban válaszol, ami seninek sem szimpatikus, ez a két oka lehet annak, hogy így le van pontozva...
2010. júl. 10. 18:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszike, remélem igazi állatorvos:)
2010. júl. 10. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom, hogy akinek ennyi ideje van hogy levélszerűen válaszolgasson ennyi kérdésre, az tuti nem dolgozik jelenleg állatorvosként. Mert azoknak aludni meg dolgozni van kapacitásuk kb. és ha szeretnék okítani a népet megtehetik a munkájuk során, nincs szükségük és idejük itt osztani az észt.
2010. júl. 10. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve (első vagyok), hogy a helyesírása kb olyan, mint egy általános iskolásnak. És azért egy diplomás állatorvos nem hiszem, hogy ilyen rosszul fogalmaz és ilyen rossz a helyesírása, mint ennek az embernek, aki állatrovosnak adja ki magát. A második válaszolónak is igaza van. Aki állatorvosként praktizál, mellette pedig kutyakiképző, kötve hiszem, hogy reggeltől estig van ideje válaszolgatni a kérdésekre.
2010. júl. 10. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

az általa beírt válaszok a guglikából is kimásolhatóak.

Nem beszélve arról, hogy én kerestem a neten.

Miután volt itt egy kérdés a cukorbetegségről (macskás téma) én is válaszoltam, amit én tudok. Erre ő beírta a latin nevét, meg a pontos leírását. Na már most a neten ezt mindenki el tudja olvasni. Nyilván itt az ember olyanokat keres, aki hasonló problémával küzd. És elsősorban saját tapasztalatokat vár.

Na, szóval beírtam, hogy Dr. Varga Izabella erre ezt a kérdést, ahova most írok ezt adta ki. Aztán a további válaszait a gyakorikérdésekről.

Hol a rendelője? Hol dolgozik?

Szóval fenntartásaim vannak

2010. júl. 10. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem tudom, de a gugli nem adott ki rendelőt, csak egy pchihológust, és a helyesírása tényleg rettenetes.
2010. júl. 10. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu.a google nem ismeri, és a stílusa sem utal diplomás emberre.
2010. júl. 10. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Erre bezzeg nem válaszol:)) Lehet valami kölyök,és a Barátok Köztből szedte ezt a varga izabellát:))
2010. júl. 11. 01:04
 10/11 anonim ***** válasza:
én nem szoktam sűrűn kérdéseket feltenni mert egyik megnyugtatót ír másik idegesítőt...kinek higgyek???
2010. júl. 11. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!