Harap a kutyám!?
Máshova vidd, ahol foglalkoznak is vele és veled is.
Tíltani kell, ha elmenekülsz persze, hogy nem tanulja meg, mert így ő a domináns te meg csak szó szerint egy nyuszi...
Akkor ebből megint a kutya fog rosszul kijönni. Ugyanis ha megharap valakit (akár gyerek is lehet) És az feljelent a kutyát elaltatják!
És gondolom ez nem most kezdődött nála, hanem már kölyök korban el lett cseszve a nevelése.
Komolyan minek kellett kutya, ha nem értesz hozzá??
Szerintem még most add oda valakinek aki érthozzá amíg még nem lesz nagy baj.
Fennel: Kutyapszichologia.
Ebben leirja a sorrendiseg szabalyait. Errol erdeklodj.
2 meter meglegyen,amikor eszel.
Nekem is agressziv dominans ivaros foxim volt. De mindig tudtam neki parancsolni. A legkemenyebb kutyafajta a foxi.
"mentett, szörnyű dolgokat tettek vele, az utcán találtuk lesoványodva, hegekkel a testén"
Nem mentség. Befogadtátok, ti felelősségetek.
Házhoz járó, rehabilitációhoz értő kutyakiképző kell, látni KELL a viselkedését, jelzéseit ahhoz, hogy tudjuk mi van és hogy lehet kezelni. (Nekem az sem áll össze, félelmi agresszió, de simi után támad, de nem ez nem mérvadó, én nem látom a szituációt.)
Ha erre nincs pénzed akkor kutyát tartani sincs pénzed!
Mit csinálsz ha valami komoly baja lesz és az orvosi költségek több 100 ezerbe kerülnek? Agyoncsapod??
Annak aki kutyát tart min. 200-300 ezer ft tartalék pénznek kell lennie félre rakva szükség esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!