Miert harap a kutyam?
Nem tisztel titeket gazdiként, úgymond vezérként.
Habár azt nem írtad,hogy mit kap a harapásért,de ez komoly dolog! Igenis erőteljesen kell neki parancsolni,s megtanítani azt,hogy mit szabad,s mit nem. Egy éves,még éppen tanítható,de minél idősebb annál nehezebb.
Szombat-Vasárnaptól front van.
Kijárós kutyám nem akar kimenni,gubbaszt és morog,vicsorit,nem jön nekem.
Hétfőn kihivtam az állatorvost,aszisztensel,kutya gyomra nincs rendbe,kapott antibiotikumot.
Hagyjam pihenni,igyon.
Kontroll jövő hétfőn.
Mennyi idős? Nem kamaszodik?
Ez elég kritikus időszak a kutyáknál, ilyenkor szoktak "lázadozni" - tesztelik a határokat, próbálnak főnökösködni, tipikus "nemonddmeghogymitcsináljak" hangulat.
Kutyasuli. Megtanítják, hogy hogyan neveljétek a kutyát, megismerkedhettek más kutyásokkal, és a kutya is bulizhat a többi ebbel :)
Ez többféle okból is lehet.
Lehet attól mert nem tisztel titeket vagy mert lázad,vagy akár unatkozik,véd valamit(az én kutyám a macskákra szokott morogni ha a játékához közel mennek,rám sosem)
De lehet attól is,hogy beteg.Ha a kutyusnak erős fájdalmai vannak akkor akár a saját gazdiját is képes megharapni.
Nézesd meg inkább állatorvossal,inkább feleslegesen minthogy későn.
Ha semmit nem talál a doki akkor más oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!