Milyen fajta kutya lenne való nekem?
Tömbház, vagyis benti tartás. Aktív vagyok. Keveset alszok. Imádom a kutyákat, érdekel minden velük kapcsolatos téma, szívesen töltenék vele naponta minimum 6 órát, szabadnapjaimon akár 10-et is foglalkoznék vele. Szeretnék kutyássportolni(közös futás, labdajáték, akadálypálya, trükktanulás, kutyatánc, úszás, akármi).
Minden kutyának megvan a maga szépsége, de jobban kedvelem az aktív, sportos és nem túl komoly kutyákat. Persze tök jó egy őrzővédő németjuhász vagy egy pici lusta kanapékutya is, de nem illenének hozzám.
Viszont. Nincs stabil munkaidő beosztásom, van, hogy heti 6 nap 8 óra, vagy 3 nap 12 majd egy nap szabad. De a 12 órás napokon haza tudok jönni, illetve előtte utána bőven belefér az időmbe a kutya és hajlandó is vagyok mindent "feláldozni" azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassam ki belőle és a legjobbat adhassam meg neki.
Nekunk aza tapasztalatunk,hogy a border colliek baratsagtalan felos kutyak. Nem jatszanak a mi baratsagos kutyainkkal. 10 borderbol 1 jatszik. En biztos nem ajanlom neked a bordert.
Az amstaff mindegyiket megcsinalja neked,amit felsoroltal. Lesi a parancsaid es elvezi az aktiv eletmodod. Igazan kedvesek a bull tipusuak. Aktiv,vicces,szivos kutyak tele szeretettel. Latod az arcukon,mit ereznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!