Mitől rázza a fejét a kutya?
Ma reggel amikor kimentem hozzá még nem csinált semmit. Mikor végeztem a tennivalómmal leültem mellé és elkezdtem simogatni. És elkezdte rázni a fülét és vakarta is.
A fülhallójárata nem bűzös és nincs benne semmilyen váladék.
Szóval nem biztos hogy ez toklász? Lehet más oka a kutyáknál a fülrázásra?
Amúgy jó kedve van.
Jobban megnézve látom hogy a fülében van(nak) apró pici dudor. Hasonlít egy pattanaásra csak kisebb.
Egyébként a fülrázás mértéke reggelre nen nőt. Ugyanannyit rázza a fülét mint tegnap. Ha hozzá érek a füléhez nem csinál semmit. Ha belenyulok a fülébe akkor az már zavarja de végül is kit nem zavarna ha nyulkálnának a fülébe. :D
Egyértelműen nem stimmle valami a füllel. Persze, várj addig, míg véresre vakarja. Akkor már "érdemes" lesz dokihoz vinni.
Csak példaként, az én kutyám is felkelésnél, némely hirtelen fejmozdulat után kezdte rázogatni a fülét.
Szerencsére csak gombás fertőzése volt.Elég sok kutyának van Malassezia gomba a fülében.
Most már állatorvos.
Ma láttam mind2 fülében apró pici véres sebet. De még mindig jó kedve van úgy hogy szerintem még most sem késő az állatorvos. Szerintetek mitől lett ott az apró pici véres seb (amíg az orvos megnem mondja) de szerintetek mi okozta azt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!