Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lakásban tartott kutyát ti...

Lakásban tartott kutyát ti hogy visztek ki sétálni az esőben, sárban? Mert ugye a dolgát akkor is el kell végeznie.

Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 09:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, mint száraz időben. Az én kutyám a hűvös időt amúgy is jobban szereti, szóval ilyenkor hosszabban is vagyunk kint, mint melegben.
2019. júl. 7. 10:21
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Pont ezér nincs hosszúszőrű kutyám:D. De a mancsukkal ugyan úgy borzasztó koszt/sarat hoznak be. Ez van sajnos, ilyenkor egy nap 8x mosok fel.
2019. júl. 7. 10:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám nem szereti az esőt, de ilyenkor is kimegyünk, elvégzi a dolgát, aztán siet hazafelé. Olyankor nem vágyik nagy sétára.
2019. júl. 7. 10:50
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Nagytestű, hosszú szőrű kutyám van lakásban. Őt nem zavarja, ha sáros, vizes. A bejárathoz tettem szennytaszító szőnyeget. Azon leül és ott megtörölgetem , ha durván sáros az alváza, zuhany a kádban. Az a szőnyeg sok koszt leszív a tappancsáról.
2019. júl. 7. 13:49
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Tegyél egy kis lavorba langyos vizet a bejárati ajtó elé, ahogy visszaérkeztetek állítsd bele a kutyát. Kicsit leázik a kosz a lábáról. Töröld meg, aztán legalább lábnyomot nem hagy. A szőre az már más tészta, sajnos abban nem tudok tanácsot adni. Nekem főként kinti a kutyusom, mert szerencsére van kert. Így esős isőben bemegy a saját kis házába. Ha a fürdő közel van a bejárati ajtóhoz, akkor az legyen a következő állomás. Beteszed a zuhany alá és levizezed róla a sarat. Megtörlöd és után max nedves foltokat hagyhat a lakában, de az meg nem olyan nagy gond. Megszárad.
2019. júl. 7. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi megtöröljük, főleg a mancsait utána mehet, kb 1 óra után megszárad, meg a padló is, csak fel kell törölni és minden tiszta (ágyra nem megy, szőnyeg meg alig van)
2019. júl. 7. 16:11
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Lábmosás... Csoda egy dolog
2019. júl. 8. 07:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyobb termetű, hosszú szőrű, pl mondjuk legyen skót juhász. Csak mert nem írtál fajtát, nem mindegy milyen szőre ragad a sár. Torolgesd meg a bejárati ajtó előtt, aztán egyből menjetek a fürdőhöz, és tanítsd meg a kutyát arra hogy beugorjon a kádba/zuhanyzóba. Lecsapatod a mancsáról a hasáról a sarat, aztán alaposan áttörlöd egy jó nedvszívó törölközővel. Meg is száríthatod, hosszú szőrű kutyáknak lehet venni ilyen nem is tudom hogy hívják... Készüléket. :D amit a kozmetikusok használnak csapató gépet, ami pillanatok alatt megszárítja a kutyát. Vagy hajszárítóval, de az én hosszú szőrű kutyám magától megszarad pillanatok alatt. Ha nagyon nagyon saras a mancsa egy kis kutyasamponos vízzel mosd le, mert a sima víz nekem nem szokta teljesen levinni. És ennyit tudsz csinálni. Ha rajtahagyod a sarat, ki is tudod kefélni belőle amikor megszarad de az azért koszosabb meló. Nem tudom, én ezeket szoktam csinálni, csak én nem szoktam annyira aggódni a rendetlenség miatt, tulajdonképpen lszrom, majd feltakarítom ha van időm. Nem sok idő felmosni, felseperni.
2019. júl. 8. 15:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Huskyról van szó. Lehet az is baj hogy a mancsan is hosszú a szőr. Ha jól tudom náluk egyedül ott lehet vágni.
2019. júl. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!