Hogyan segíthetek elmúlasztani a tüsszögést?
Tegnap,amikor este sétáltam a kutyával egyszercsak elkezdett tüsszögni,és megállás nélkül tüsszögött hazafelé.
Ma is rengeteget tüsszög.
Help me.
Kedves Kutyabarát!
H folyamatosan tüsszög az kettő dolog is lehet.
1. Allergia
2. Toklász
Sajnos, így látatlanba nem tudok sokat mondani, ezért vidd el a kutyát a kezeéő orvosához, aki sokkal jobban ismeri.
Üdv: Dr.Varga Izabella {állatorvos és kutyatréner}
nem tüsszög folyamatosan,csak néha,az is csak akkor,hogyha áll
nem tudom mi lehet...
mostmár egyre kevesebbet tüsszög
mennyibe kerül,hogy kiszedik?
nem mintha nem érne meg mindent a kutyám egészsége,de nincs nagyon pénzünk
Toklász. Azért tüsszög kevesebbet, mert már továbbhaladt és lenyelte. De még ingerli az orrát, ahogy megszúrta. Én is jártam így évekkel ezelőtt. Pont akkor hagyta abba a prüszkölést, mire odaértünk az orvoshoz.
Ha nem vérzik, akkor simán lenyelte, nincs vele tovább gond.
Egészségére!
Igaz régi kérdés, de köszi a válaszóloknak és a kérdezőnek is. :) Google adta ki találatnak amúgy.
Esti sétán kezdett el tüsszögni a kutyám, a kiváltó ok is megvan - szerintem - juharlevelű platánról most hullik ez a 'szőrös valami ' :D teli van vele a fű.
Nagyon tüsszögött, séta is elmaradt, mert inkább haza felé jött. Egy jó 15 percig tüsszögött, szünetekkel. Mostmár 1 órája nem.
Az utolsó válasz tényleg megnyugtató, mert arra is gondoltam, hogy lehet felszippantót egy ilyen kis növényi részt de akkor már távozott. :)
Ha nem múlt volna el akkor persze doki, szerencsére olyan az állatorvosunk, hogy hétvégén is segít ha szükséges.
Köszi mindenkinek! Kellemes húsvéti ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!