Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van itt olyan, aki nagyon ért...

Van itt olyan, aki nagyon ért a kis kutyákhoz?

Figyelt kérdés

Van egy 8hetes Jack Russel kutyusunk.

Tanácsot szeretnék kérni.

2019. júl. 5. 13:26
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Foglalkozva lesz vele sokat meg sétáltatva.

Akitől vettük azt mondta kint sem lesz baja. Jó szigetelt ház kell neki plusz a teresznak van fedett része ahol nem nagyon érik a környezeti hatások.

2019. júl. 5. 16:10
 12/32 A kérdező kommentje:

Tanítani hány hetes korában érdemes? Ül, fekszik, hozza vissza a labdát...

Hogyan a legkönnyebb ezeket megtanítani vele?

2019. júl. 5. 16:11
 13/32 anonim ***** válasza:
89%

Akitől vetted az egy szaporító, aki semmit nem ért hozzá.Csak a pénz a fontos neki.Amit kérdezel tőle,arra mindig bólogatni fog, csak vigyed a kutyát.Ezért mondta hogy kint maradhat télen, mert te ezt akartad hallani!De nagyon nagy hidegben kevés neki a fa kutyaház.

Én nem bírnám elviselni, hogy míg én a jó meleg szobában vagyok, ő meg kint didereg.

Vannak bizonyos fajtájú kutyák akik elvannak télen kint, annyira nem fáznak, akik hosszú, dús szőrűek,de a Jack Russel nem ilyen!Jól írta egy hozzászóló!

Ha csak kint tudod tartani, akkor miért nem vettél olyan fajtát?

Te kérted, hogy van itt aki ért a kutyákhoz?

Akkor ha kérted, fogadd is meg a tanácsokat, vagy minek a kérdés, ha mindent jobban tudsz?

2019. júl. 5. 16:48
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Neked is bőven elég lett volna egy kutya-szobor a teraszra... Minek neked kutya, ha ki akarod zárni az életedből?
2019. júl. 5. 16:49
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előzőhöz. Miért nem engeded be magadhoz?
2019. júl. 5. 16:51
 16/32 A kérdező kommentje:

Ha nagyon hideg lesz akkor be viszem. De jó időben azt szeretném ha kint lenne este is. Ott a nagy udvar, ahol tud szaladgálni. Azért akarom megtanítani arra majd hogy vissza hozza a labdát, hogy ezzel is mozgásban tartsam+a sétával.

Köszönöm a válaszokat megfogadom!

A következő kérdésem az lenne, hogy a betanítás hány hetes kortól lehet elkezdeni?

Ül, fekszik, hozza vissza a labdát... és hogyan?

2019. júl. 5. 17:02
 17/32 anonim ***** válasza:

Érdemes kutyasuliba menni vele.

A terrierek eleve makacs és magas energianszintu kutyák. Hát még egy jack. :)

2019. júl. 5. 17:16
 18/32 A kérdező kommentje:
Itthon nem tudom ezeket megtanítani neki?
2019. júl. 5. 17:23
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy 8 hetes kutyát még jó sokáig NEVELNI kell leginkább.Úgy látom, nálad a kutyatartás kimerül az --ülfekszikhozzavisszaalabdát-ban.

4 hónapos koráig tanítsd neki, mik az elvárások az emberekkel való együttélésnél. Utána pedig keress kutyaovit, mert neked igen nagy szükséged van rá.

2019. júl. 5. 19:00
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes az elején a szabályokat megtanítani. Úgy kb. 3-4 hónapos koráig ezt kell ,,tanulnia". Később amikor tudja a szabályokat, akkor el lehet kezdeni kutya oviba vinni, majd kutya suliba. Amúgy otthon is meg lehet tanítani, bár ez egy kicsit nehezebb kevés tapasztalattal rendelkező embereknek. De az ül, fekszik, pacsi még nagyon egyszerűen tanítható kevés tapasztalattal. Viszont, ha több dolgot szeretnél otthon tanítani a kutyusodnak, akkor ajánlom ezt a csatornát: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZwYO0R0Fp3C-3olrk2Xk..
2019. júl. 5. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!