Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák milyen fagyit ehetnek...

A kutyák milyen fagyit ehetnek ha ehetnek?

Figyelt kérdés
Mostanság egyre többször látom hogy Instán és egyéb oldalakon az ebekkel fagyit etetnek. Arra vagyok kíváncsi hogy csak ilyen vagy olyan fajtát lehet enniük vagy akármilyet. FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK! NEM AKAROM ÉS FOGOM ETETNI A KUTYÁMAT FAGYIVAL csak furdal a kíváncsiság.

2019. júl. 3. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%

Csoki/csokis fagyit ne vegyél neki, de a gyümölcsösöket ehetik.

De Petpertun lehet venni kutya és macska fagyit.

2019. júl. 3. 18:50
 2/15 Metionin ***** válasza:
72%
A miénk szokott citromosat kapni.
2019. júl. 3. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Én nem adnék fagyit a kutyámnak, túl hideg, félnék, hogy torokgyulladást kap. Télen se jó neki, ha eszi a havat.
2019. júl. 3. 19:11
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Bármilyet!
2019. júl. 3. 19:11
 5/15 Mihago ***** válasza:
32%
Bármilyet. Imádják. Csak arra kell vigyázni, hogy ne kapják be egyben. Volt egy német juhászom, aki lenyelte az egész gombócot, és frankón torokgyulladást kapott, berekedt. Este próbált ugatni, de csak valami szánalmas repedtfazék zaj jött ki szegénykém torkán, és még fájt is neki. Pár napig nagyon szerencsétlen fejet vágott, utána óvatosan nyalta a fagyit.
2019. júl. 3. 19:15
 6/15 qkker1 ***** válasza:
56%
Leginkább vaníliásat adtam nekik.
2019. júl. 3. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Csokisat a theobromin miatt nem, plusz arra kell figyelni, hogy ne legyen xilittel édesítve. Mindkét anyag méreg a kuttyoknak.
2019. júl. 3. 19:29
 8/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem az én agyszüleményem, nagyon árt melegben hideget adni. A kutyáknál ki van találva, hogy adjanak le hôt lihegéssel. A hideg bármennyire is jólesik nekik, igazából rosszat tesz. A szájban érzékelt hideg negtévesztô parancsot ad ki a testnek, hogy nem kell hûtenie magát

Az itatás, vizezés a legjobb nekik.

2019. júl. 3. 20:12
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Én szoktam csinálni otthon magamnak. Szerintem olyan gyümölcsöset adj neki amit amúgyis adhatsz neki
2019. júl. 3. 20:20
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Kézműves gyümölcsös fagyival nem nyúlhatsz mellé, abban biztosan nincs semmiféle kemikália. Talán egyedül a csokoládés fagyival és az egzotikus ízekkel kell vigyázni, de a klasszikus epres és hasonlók simán mehetnek mértékkel. Ezen kívül - talán meglepő lesz -, de a McDonald's-os fagyi is nyugodtan mehet, mert az valójában egy tejüzemi gyártás során keletkező melléktermék, lefagyasztva, nem igazi "fagylalt", sokkal inkább tejtermék, nincs benne semmilyen káros anyag (de nem összetévesztendő a strandokon árult tekerős fagyival!).
2019. júl. 3. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!