Ha dagadnak a cicik akkor valószínű h vemhes a kutyusom?
hát ha tüzelésnél végig kannal volt együtt, akkor tuti felkettyintette. Vemhes!
Ha külön is voltak akkor lehet álvemhes.
Éljen a felelős gazdi. Vidd ivartalanításra, nnc sszükség se egézségtelen szaporított kutyusokra, se keverékekre. :( Tele a menhely velük, és a legtöbbükre sajnos altatás vár.
Felelős gazda,gratulálok..
Vidd orvoshoz,ivartalaníttasd.
A vemhesség biztosra kb. 30 nap után állapítható meg.
Bár álvemhességnél nem hiszem, hogy feszülne a has, legalábbis amikor tavaly az én kutyám lett álvemhes, neki csak a cicijei dagadtak meg. Amikor elmúlt az álvemhesség összes tünete, azonnal vittem, és megműttettem. Nagyon könnyen elrákosodhat a cicije, hiszen ott marad benne a sok tej.
De szerintem a hormonkezelés teljesen felesleges, anélkül is elmúlik, max. 1-2 héttel később.
Ha valóban vemhes, akkor először azt úgyis kitapogatják, és csak utána küldik ultrahangra, hogy lássák, hány kölyök várható.
Utolsó vagyok, elfelejtettem, hogy akkor is ivartalaníják a kutyát, ha valóban vemhes lett. És akkor eltávolítják a magzatokat is.
Én ezt javaslom, a kutyád érdekében is. Majd írd meg, hogy mi a helyzet vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!