Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha dagadnak a cicik akkor...

Ha dagadnak a cicik akkor valószínű h vemhes a kutyusom?

Figyelt kérdés
Tüzeléskor együtt volt a kan kutyánkkal, szóval lehetőség volt rá! Szemmel láthatóan nőttek a cicik és keményebbek is lettek. A pocak meg minta feszülne egy kicsit. Valószínű h vemhes a drága? ( amíg nem vagyok benne biztos nem akarom állatorvoshoz vinni) Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 9. 21:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Megint én. Képzeljétek, MI ajánlottuk az orvosnak, hogy gondoljuk át együtt az ivartalanítást. Azt hiszem, hogy az előítéleteket meg kéne tartani magatoknak, drága emberek.
2010. júl. 9. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem kell ajángatni, megmondod milyen szolgáltatást kérsz és ő megteszi, te meg fizetsz, ennyi. Ha nem olyan betegségről van szó akkor ezt megteheted.
2010. júl. 9. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

hát ha tüzelésnél végig kannal volt együtt, akkor tuti felkettyintette. Vemhes!

Ha külön is voltak akkor lehet álvemhes.

Éljen a felelős gazdi. Vidd ivartalanításra, nnc sszükség se egézségtelen szaporított kutyusokra, se keverékekre. :( Tele a menhely velük, és a legtöbbükre sajnos altatás vár.

2010. júl. 9. 22:15
 14/20 anonim válasza:
56%
Nekünk is egyszer álvemhes volt a kutyánk. Volt egy játékmalaca, és azt kezelte úgy, mintha a kölyke lenne.. :) Odatette a ciciéhez, és nem engedte, hogy bárki hozzányúljon (a malachoz) :D
2010. júl. 9. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Felelős gazda,gratulálok..

Vidd orvoshoz,ivartalaníttasd.

2010. júl. 10. 00:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A vemhesség biztosra kb. 30 nap után állapítható meg.

Bár álvemhességnél nem hiszem, hogy feszülne a has, legalábbis amikor tavaly az én kutyám lett álvemhes, neki csak a cicijei dagadtak meg. Amikor elmúlt az álvemhesség összes tünete, azonnal vittem, és megműttettem. Nagyon könnyen elrákosodhat a cicije, hiszen ott marad benne a sok tej.

De szerintem a hormonkezelés teljesen felesleges, anélkül is elmúlik, max. 1-2 héttel később.

Ha valóban vemhes, akkor először azt úgyis kitapogatják, és csak utána küldik ultrahangra, hogy lássák, hány kölyök várható.

2010. júl. 10. 09:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, elfelejtettem, hogy akkor is ivartalaníják a kutyát, ha valóban vemhes lett. És akkor eltávolítják a magzatokat is.

Én ezt javaslom, a kutyád érdekében is. Majd írd meg, hogy mi a helyzet vele!

2010. júl. 10. 09:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. júl. 10. 10:40
 19/20 A kérdező kommentje:
És nem az oltogatásért tettem fel a kérdést hanem tájékozódás miatt! Amíg nem tudsz rólam semmit hogy mennyire is vagyok felelős gazgi és h mennyit törődöm a kutyámmal addig ne ítélkezz légyszíves! Köszönöm
2010. júl. 10. 10:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt nincs mentség. Akinek kutyája van, mindig tudnia kell ha ilyen történik vele illetve meg kell akadályoznia. Itt nem arról van szó hogy jaj böfögött egyet és én nem tudok róla mert épp nem figyeltem oda, ez annál kicsit nagyobb dolog!
2010. júl. 10. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!