Ha dagadnak a cicik akkor valószínű h vemhes a kutyusom?
Figyelt kérdés
Tüzeléskor együtt volt a kan kutyánkkal, szóval lehetőség volt rá! Szemmel láthatóan nőttek a cicik és keményebbek is lettek. A pocak meg minta feszülne egy kicsit. Valószínű h vemhes a drága? ( amíg nem vagyok benne biztos nem akarom állatorvoshoz vinni) Előre is köszönöm a válaszokat!2010. júl. 9. 21:18
1/20 anonim válasza:
És ha csak a szülésnél leszel benne biztos? Te jó ég, felelős gazda vagy ám, ha azt sem tudod párzott-e a kutyád! Vidd csak el az orvoshoz.
2/20 anonim válasza:
ja és ha már ott vagy, akár ivartalaníttathatod is (úgy ahogy van, bármilyen brutálisan hangzik, mert gazdit úgyse nagyon fogsz a kölyköknek találni)
3/20 anonim válasza:
A kutyánál álvemhesség is okozhatja a cicik növekedését. Hogy tisztán láss, vidd el állatorvoshoz.
4/20 anonim válasza:
Mi pontosan ugyanígy vagyunk, ma vittük orvoshoz a kutyát, jött neki tej, nagyon úgy festett, hogy vemhes.
Megultrahangozták, kiderült, hogy álvemhes. Nagyon aggódtunk, Neked pedig azt javaslom, hogy mindenképpen vidd a kutyádat orvoshoz ultrahangra.
5/20 A kérdező kommentje:
Kedves első! Csak kíváncsi voltam olyan emberek véleményére akik ÉRTENEK hozzá! Első vemhesség lenne, nem vagyok biztos benne!
Kedves utolsó neked pedig köszönöm a választ!
2010. júl. 9. 21:58
6/20 anonim válasza:
nálunk ugyanez a helyzet!!!, de csak egyszer volt kannal mikor már egy hete abbahagyta a vérzést
valószinűleg álvemhes,arra kaphat valamit??gyógyszert?mennyiért?mennyiért ultra-hangoznak???
7/20 anonim válasza:
Aki ért hozzá az is orvoshoz viszi a kutyáját.
8/20 anonim válasza:
Az álvemhes kutyus gazdája vagyok. Mi ilyen hormonkezelő cseppet kaptunk, abból napi 1 ml-t kap, és kevesebb kaját kell neki adni, nem lehet annyit dögönyözni, de állítólag hamar el fog múlni, nagyjából 2 hétig tart majd. Ultrahang, hormonkezelő és általános vizsgálat összesen 6800 forintba került. Remélem, tudtam segíteni.
9/20 anonim válasza:
15 körüli összegért meg ivartalanították volna és most és a későbbiekben sem lenne ilyen gondod...
10/20 anonim válasza:
Ja gyorsan elmúlik aztán rákos lesz meg méhgyulladásos a sok hormontól meg az álvemhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!