Milyen gyerekbarát fajtákat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 18:24
2/15 anonim válasza:
Labrador, golden retriver, bernáthegyi, bullmasztiff.
Most ezek jutnak az eszembe!
3/15 anonim válasza:
Labrador, Golden retriever, Westie, Bullmastiff, Tosa Inu..
emígy ha hozzá van sazokva akisgyerekekhez akkor akármelyik fajta jó.
5/15 anonim válasza:
Mindegyik, megfelelő szocializációval, neveléssel.
De! Általánosságban, úgy tapasztaltam, a nagy testű kutyák sokkal jobban kijönnek a gyerekkel. Eleve, egy nagy testű nyugisabb mint egy kis testű, és sokszor birka türelemmel tűrik a gyerekeket.
6/15 anonim válasza:
Labrador! Az a legnyugisabb kutya! Nem lehet felhuzni, jószívű, kedves... Én nem csalodtam benne! Csak jót tudok róla mondani. [link]
Érdemes elolvasni!
7/15 anonim válasza:
Amstaff, Bernipásztor, Spániel és mint ahogy előttem írták minden kutya megfelelő neveléssel és szocializálással :)
8/15 anonim válasza:
Skót juhász, német dog, leonbergi, vizsla, labrador, dalmata, golden, roti, újfundlandi, snauzer, beagle, francia bulldog... hát hirtelen ennyi jutott eszembe, de minden csak szoktatás kérdése.
9/15 anonim válasza:
Hú, hát: Labrador, Magyar Vizsla, Szent Bernáthegyi, Berni pásztor, Németjuhász, Újfundlandi, Golden Retiever, Tibeti Masztiff... Jah és Shar Pei :)
10/15 anonim válasza:
Nekünk Bobtail van ( Óangol juhászkutya) Igazi gyerek barát. Szeret játszani és olyan mint egy mackó. ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!