Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelés elleni injekciót...

Tüzelés elleni injekciót kapott a kutyám, most mégis tüzel. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb. 2-2 és fél hónapja tüzelés elleni injekciót kapott a kutyám. Most mégis elkezdett tüzelni! Állatorvos válasza annyi volt, hogy elvileg fél évig kellene hatnia.
2010. júl. 9. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Keress másik állatorvost! Egyébként meg szerintem -ha már túl van az első tüzelésen - érdemes lenne ivartalaníttatni.
2010. júl. 9. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem tudom, de kérdezd meg őket:

[link]

orvosok válaszolnak a kérdésekre (természetesen ingyen). Egyébként nagyon korrektek, jó orvosok dolgoznak ott, csak ajánlani tudom őket!

2010. júl. 9. 16:52
 3/12 A kérdező kommentje:

Ehhez biztos, hogy nem megyünk többet. Legszívesebben a diplomájával herélném ki! Gondoltuk egy injekciót be bír adni, hát tévedtünk.

Utolsó, mit csináljak?!

2010. júl. 9. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz hog megvárod míg vége, és ivartalaníttatod.
2010. júl. 9. 17:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Ivartalanítva lesz, a kannak együtt, nem erre vagyok kíváncsi, és nem is ez volt a kérdésem. Köszönöm.
2010. júl. 9. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Tüzelés elleni injekció? Ez nagyon morbid dolognak hangzik:S

Nem is hallottam még róla, úgyhogy sajnos tanácsot nem tudok adni. Az ivartalanítás jó ötlet, jót fog tenni a kutyának, meglátod:)

2010. júl. 9. 18:36
 7/12 anonim válasza:
Szerintem az orvos nem lehetett normális mikor beadta neki v nem figyelt.Viszont én inkább az ivartalanítás mellett maradnék.
2010. júl. 9. 18:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Légyszives hanyagoljuk már az ivartalanítás témát. :) Nem ma kezdtem a kutyázást, tisztában vagyok a jelentőségével. Nyárra terveztük az ivartalanítást, mert itthon akarok lenni, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, mikor lábadozik. Ezért is kapott ilyen injekciót, hogy ne tüzeljen előtte, nehogy valami önjelölt kamikaze kan bemásszon. Erre most tessék...

Kanunk még kicsi, ő is meg lesz szabadítva a golyóktól, ha nagyobb lesz.

2010. júl. 9. 18:46
 9/12 Akiteki ***** válasza:

Akkor most mi a kérdés? Addig is vigyázz rá.

Marha orvos Rád sózta az elfekvő készletét és adott egy jó nagy adag hormont szegény kutyádnak.

Ha túl lesz rajta, mehet a kés alá. Néhány hétig próbált meg a két kutyust külön zárni.

2010. júl. 9. 22:41
 10/12 A kérdező kommentje:

Az a kérdés, hogy mi az oka, hogy 2 hónap elteltével mégis tüzel? A kan még KÖLYÖK, 3 hónaposan nem ivarérett még !!

Ivartalanítva lesz, NEM értem miért kell ezt minden válaszban leírni. Komolyan, hihetetlen, hogy ezen az oldalon az emberek nagy része nem képes a kérdésre válaszolni, és csak ugyanazt fújják. Röhej. Nem engem kell mégjobban meggyőzni.

2010. júl. 9. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!