Tüzelés elleni injekciót kapott a kutyám, most mégis tüzel. Mi lehet az oka?
Én sajnos nem tudom, de kérdezd meg őket:
orvosok válaszolnak a kérdésekre (természetesen ingyen). Egyébként nagyon korrektek, jó orvosok dolgoznak ott, csak ajánlani tudom őket!
Ehhez biztos, hogy nem megyünk többet. Legszívesebben a diplomájával herélném ki! Gondoltuk egy injekciót be bír adni, hát tévedtünk.
Utolsó, mit csináljak?!
Tüzelés elleni injekció? Ez nagyon morbid dolognak hangzik:S
Nem is hallottam még róla, úgyhogy sajnos tanácsot nem tudok adni. Az ivartalanítás jó ötlet, jót fog tenni a kutyának, meglátod:)
Légyszives hanyagoljuk már az ivartalanítás témát. :) Nem ma kezdtem a kutyázást, tisztában vagyok a jelentőségével. Nyárra terveztük az ivartalanítást, mert itthon akarok lenni, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, mikor lábadozik. Ezért is kapott ilyen injekciót, hogy ne tüzeljen előtte, nehogy valami önjelölt kamikaze kan bemásszon. Erre most tessék...
Kanunk még kicsi, ő is meg lesz szabadítva a golyóktól, ha nagyobb lesz.
Akkor most mi a kérdés? Addig is vigyázz rá.
Marha orvos Rád sózta az elfekvő készletét és adott egy jó nagy adag hormont szegény kutyádnak.
Ha túl lesz rajta, mehet a kés alá. Néhány hétig próbált meg a két kutyust külön zárni.
Az a kérdés, hogy mi az oka, hogy 2 hónap elteltével mégis tüzel? A kan még KÖLYÖK, 3 hónaposan nem ivarérett még !!
Ivartalanítva lesz, NEM értem miért kell ezt minden válaszban leírni. Komolyan, hihetetlen, hogy ezen az oldalon az emberek nagy része nem képes a kérdésre válaszolni, és csak ugyanazt fújják. Röhej. Nem engem kell mégjobban meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!