Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a nagypapám...

Mit csináljak a nagypapám haldokló kutyusával?

Figyelt kérdés
Nagyapám kutyusa haldoklik, mert már nagyon öreg.:( Szinte vele nőttem fel. Állatorovos nincs a falunkba. De nagyon fáj neki:(
2010. júl. 9. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%
A víz a legfontosabb! Amíg iszik nincs nagy baj!
2010. júl. 9. 16:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el,hogy van ma Magyarországon olyan település,ahol(vagy aminek közelében)nincs állatorvos.

Merre laksz?A Marson?

Én még nem laktam olyan vidéki településen,ahol ne lett volna elérhető állatorvos,pedig éltem kis csöves falukban is.

[link]

Itt megtalálod a dokikat területi lebontásban,hívd fel a legközelebbit,talán tud tanácsot adni.

Nem arról van szó inkább,hogy sajnálják a pénzt a kutyára?

Azt nem tudhatjátok,hogy vannak-e fájdalmai,nagyon tudják titkolni.Állatkínzás,ha nem segítetek rajta.

Ha megírod,hol laksz,lehet hogy tudok a közelben lakó állatvédőt,vagy szervezetet,akiket felhívsz és talán segítenek orvoshoz juttatni a kutyát.

2010. júl. 9. 16:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát egyeltalán nem sajnáljuk rá a pénzt. Hogy feltélezhet valaki ilyet. A kutya 13 éve a nagypapámé!!! Nem volt eddig semmi baja. Állatorovos is csak akkor látta mikor a veszetség elleni oltást megkapta. SOHA nem volt semmi baja.
2010. júl. 9. 16:38
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Hol laksz? Hátha valaki (esetleg én) tud segíteni állatorvoshoz elvinni.
2010. júl. 9. 16:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Azzal nincsen gond hogy ki vigye el. De ha elaltatják akkor nem lesz bűntudatom??
2010. júl. 9. 16:43
 16/22 A kérdező kommentje:
Na elviszem a kutyust köszi válaszokat.
2010. júl. 9. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legnehezebb kérdés. Először is meg kéne vizsgálni, hogy biztos-e, hogy nincs tovább.

Ha nincs, akkor óriási a dilemma. Egy injekció gyors, és szenvedésmentes (több féle van, volt ilyen kérdés valamikor, nem mindegyik gyors és szenvedésmentes, de tudsz ilyet választani) Ugyanakkor kevesebb ideig van veletek tőle a kutya. Ez neki is számít, nem csak nektek.

A természetes halál meg természetes, de lehet, hogy még sokat fog szenvedni.

Sosem szeretnék ilyen döntés elé kerülni, szerencsére az eddigi kutyáim csak szép csendben maguktól elmentek.

Nem tudom, hogy a félelem a hiányától, és az önzésem lenne az erősebb, vagy a kutya iránt érzett tisztelet, és az ő érdekei vezérelnek.

Meg kellene mutatni az orvosnak. Ha már biztosan menthetetlen, akkor humánusabb az eutanázia, nem is értem embereknél miért tilos. Ha nincs már életkedve egyáltalán, nem látod rajta, hogy élni akarna egy kicsit is, akkor inkább a szuri.

De legyél ott vele, simogasd, ne hagyd magára az utolsó percekben. Szerintem ha erős vagy, és végig tudod csinálni, akkor nem lesz lelkiismeret furdalásod, érezni fogod, hogy helyesen döntöttél.

2010. júl. 9. 16:50
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
Akkor legyen bűntudatod,ha hagyod szenvedni orvosi segítség nélkül.
2010. júl. 9. 16:51
 19/22 anonim válasza:
100%
ird majd le kerlek hogy mi volt az orvosnal es hogy hogy van a kutyus.nagyon erdekel hogy mi lehet a dragaval.mindenesetre nagyon remelem hogy meggyogyul es nem kell hogy elaltassatok :(
2010. júl. 9. 19:03
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Remélem elaltattátok, mert önzőség lett volna csak azért életben hagyni egy állatot, hogy lássátok.
2010. júl. 10. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!