Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért olyan drága a Shiba?...

Mért olyan drága a Shiba? Lehet kapni valahol olcsóbban?

Figyelt kérdés
Van egy oylan olcsóbb kutya aminek kb. ugyanezek a tulajdonságai?Mert a 100.000 kicsit drága.
2010. júl. 9. 14:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb fajta kutya ennyinél kezdődik úgyhogy ez egyáltalán nem drága.
2010. júl. 9. 15:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Ht de amiket kinéztem kutyát azok vannak 30.000 fT-ért is. Nem kötözködni akarok. De tényleg ebbe a fajtábaminden benne van, ami hozánk szükséges
2010. júl. 9. 15:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
100 ezer egy kutyáért nem drága. Fajtatiszta kutyát becsületes tenyésztőtől, aki mindent megtesz, hogy fajtajjelgnek megfelelő, egészséges kiskutyákat tenyésszen ennyiért lehet kapni. Sőt gyakran drágábban.
2010. júl. 9. 15:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se sok a 100 ezer, én ugyan nem ilyen fajtát néztem, hanem kistestűt, korrekt tenyésztőtől az 200 ezer. De inkább gyűjtögetek és megveszem 200-ért minthogy a későbbiekbe dupla ennyit költsek állatorvosra!!
2010. júl. 9. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó ár érte, örülj, hogy csak ennyi! Amiket 30 ezerért látsz, azok szaporított kutyák, általában valamelyik elterjedt divatfajtából. Hidd el, hogy ha te 100.000-et fizetsz a kiskutyáért, az épphogy fedezi de sokszor nem is fedezi a tenyésztő költségeit.
2010. júl. 9. 15:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Szerintem gondold meg jól... Tudod van egy ilyen mondás is, hogy "olcsó húsnak híg a leve"
2010. júl. 9. 15:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

miért is illik annyira hozzátok ez a fajta?

amúgy teljesen normális ár.

ennek a többszörösét fogod rákölteni,kutyasuli,orvos,ivartalanítás,felszerelés stb.

2010. júl. 9. 15:21
 8/17 A kérdező kommentje:
TUdom énk ifizetnékérte ennyit, de mivel a szüleimnek kell megvenni....besegítenék é még a pénz részébe is, de egyszerűen ők úgy vannak vele h nem dobnakk iennyi pénzt egy kutyára, nézek másikat.........
2010. júl. 9. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Keress fajtamentőket és fogadj örökbe egy fajtatiszta kutyát.Ivartalanítva,oltva,chippezve kerül úgy hozzátok.
2010. júl. 9. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod te mennyi pénzt kell kidobni egy szaporított, beteg kutyára? És ott ugye már nem csak a pénzről van szó, hanem arról, hogy az állat szenved, ti halálra izguljátok magatokat, amíg műtik, megfizethetetlen hipoallergén táppal kell etetni, stb.

Nézegesd meg ezt az oldalt: [link]

Kicsit megrázó, de meg fogod érteni miért kerül ennyibe.

És szerintem ilyen ritka fajtánál a 100 kicsit kevésnek tűnik, nem esküdnék meg, hogy minden rendben van vele.

Ha ezt sokalljátok, akkor érdemesebb elhozni menhelyről egy oltott, ivartalanított, chipezett, kivizsgált keveréket, akiről előre tudod, hogy mik az érzékeny pontjai.

2010. júl. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!