Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A haparáshiba csak előre...

A haparáshiba csak előre meghatározott lehet vagy születés után fizikai ráhatásra is kialakulhat?

Figyelt kérdés

A harapáshibának vannak fokozatai vagy hibás aztán kész?

Amelyik fajtánál x harapáshiba kizáró ok ott mi lesz az ősökkel, tesókkal stb akik esetleg tökéletesen néznek ki, de hát a hibának valahonnan jönni kellett? Őket nem zárják ki, lehet őket ugyanúgy tenyészteni?

2010. júl. 9. 11:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igazából versenyezni szeretnék és mondták hogy menjek el a következő ilyen rendezvényre mert nagyon tehetséges (azt hiszem Hortobágyon lesz) ahol lesz tenyészszemle, de ha ez kiderül, mert el kell mondano akkor nem tudom mi lesz... :( Ha lenne tk-ja akkor tök egyszerű lenne de hát istenem, nem lehet mindenki tökéletes, mostmár tudom honnan kell kutyát venni de addig nem bírok a s*ggemen ülni amíg lehet másik és Őt elpocsékolni.
2010. júl. 9. 12:40
 12/25 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy az alsó metszőfogai előbbre vannak pár miliméterrel mint a felsők, de az összes többi foga a helyén van.
2010. júl. 9. 12:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Gondlom valamilyen terelőkutyád van..

Úgy tudom a tereléshez nem kell tenyésszemle.Tenyésszemlére meg csak törzskönyves kutyát lehet vinni.

2010. júl. 9. 12:50
 14/25 anonim ***** válasza:

a tenyészszemlén azt mondják meg hogy tenyészthető-e a kutyád

oda csak törzskönyves kutyát vihetsz ...

max nézelödni mehetsz oda másért nem, képzavar van

2010. júl. 9. 12:52
 15/25 A kérdező kommentje:
A tenyészszemlén kaphat törzskönyvet. És tk nélkül nem sokmindenen versenyezhet.
2010. júl. 9. 12:53
 16/25 A kérdező kommentje:
Nincs képzavar, ők is mondták én is tudom hogy van ez a magyar fajtákkal.
2010. júl. 9. 12:53
 17/25 anonim ***** válasza:

ez érdekes..

eddig úgy volt,hogy a kutya születése után még ez bizonyos ideig asszem 1 év vagy fél ki lehet váltani a törzskönyvet utána szevasz tavasz.

egyébként milyen fajtájú a kutyád?

ha egyáltalán akkor ez nem rendes törzskönyv lesz,hanem úgynevezett B törzskönyv.na most ezt elvileg most tiltották be.

már csak azért sem lehet,hogy tenyésszemlétől törzskönyve lesz,mert ahhoz kellenek a szülők törzskönyvei,kennelnév,összes felmenő.plusz a fajtabetegségekre szűretni is kell.

nem értem,hogy miért csak törzskönyves kutya versenyezhet,ráadásul olyan akinek megvan a tenyésszemléje.

aki ivartalaníttat azzal mi van?

2010. júl. 9. 14:46
 18/25 A kérdező kommentje:
Én sem értem de nekem ezt mondták és elküldtek tenyészszemlére sőt még ők erőltették.
2010. júl. 9. 14:53
 19/25 anonim ***** válasza:
milyen fajta kutya?
2010. júl. 9. 14:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Mudi. És amúgy tk-s felmenői vannak csak ugye nem volt kennelnév meg ilyenek. Én sem értem hogy emiatt miért nem csinálhatok vele szinte semmit de hát ez van, nem tenyészteni akarom meg kiállítani... Bezzeg a magyar fajtáknak rendezett versenyen indulhat német juhász meg border,ami nem is magyar fajta... Nem értem őket de el kell fogadnom.
2010. júl. 9. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!