Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Muszáj a tengeri malacokat a...

Muszáj a tengeri malacokat a meghatározott étrendjük alapján etetni?

Figyelt kérdés
Mivan ha nem adok neki tápot, vagy szénát? Esetleg ha kipróbálok más ételeket amik ízlenek neki? Mindenki azt mondja, hogy mennyi minden szükséges a malackák táplálkozásához...sztem olyanok, mint az emberek, ha keveset kapnak, akkor a kevéshez szoknak. Persze nem az éheztetésről van szó, de nem is akarom elhízlalni.
2009. dec. 8. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen zöldséget-gyümölcsöt adhatsz neki, ami nem K betűs. A széna kell a fogkoptatáshoz, talán még az emésztéshez is, a magkeveréket meg nagyon szereti, és gondolom, nem árt egy kis kalória. Milyen más ételekre gondolsz? Mert húst biztos nem eszik.
2009. dec. 8. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A széna és a víz a legfontosabb, az kötelező!

Tápból naponta egy kisebb marékkal, ne legyen mindig előtte.

És naponta zöldség, gyümölcs.

2009. dec. 8. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem etetem meghatározott étrend szerint, de arra ügyelek, hogy változatosan tápláljam, hogy minél tovább velünk lehessen erősen, egészségesen. Hidd el, igazán nem nagy költség egy malackát jól tartani! Az előttem szólók leírták, milyen kaja kell neki, ezt nem kell tudományos alapon adni, a lényeg a széna, hogy kopjon a foga és a víz. Táposnál egy-kétszáz forintért 1 kiló magkeveréket vehetsz, állatkereskedésben ez nyilván többe kerül. Zöldség, gyümölcs pedig mindig akad a konyhából.
2009. dec. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!