3 napos kölyökkutya felnevelése, "elválasztás"?
Az izgulós részen túl vagyunk, már 3 hetes. 3 naposan találtam. Most abban kérnék segítséget, hogy milyen táppal kezdjem majd etetni 4 hetesen? Az állatorvos rám bízta a táp márkáját, annyit mondott, hogy 5 hetesig 2x, 6 hetesig 3x tápláljam hozzá és mindig áztassam be a tápszerbe, amit jelenleg is adok. Utána elvileg nem kell már cumiztatni, 6 hetestől 4-5-6x (ahogy igényli) adjak neki enni, 8 hetesig tápszerrel, de már nem kell áztatni, csak burítsam vele nyakon.(8hetestől meg mehet magában, szárazan csak a táp)
Szóval melyik márkák közül kéne választanom, ami szerintetek elég jó minőség egy ilyen kis pici, növésben lévő kutyusnak?(elvileg közepes termetű lesz)
Közben jobban utána néztem és találtam egyet: Applaws. Összehasonlítottam és kövezzetek meg, de a kutya elsősorban nem húsevő? A royal tele van kukoricával, rizzsel, és még a mennyiség sincs ráírva, hogy miből mennyit tartalmaz, ellenben a fent említett 67% szárított húsliszttel kezdi az összetétel listáját, ami azért már elég szép.
Én nem értek hozzá, csak elgondolkodtam ..
De javítsatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!