A SEGITSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI! Egy bernáthegyi kölyök kiskutyát mennyi idős korában lehet elhozni az alomból?
Ahogy nézegettem általánosságban 8 hetes kutyák vannak,amik azonnal elvihetőek.
Az alomból (amit kiválasztottam) június végén lehet őket elhozni(az kb 12hét!!!!). Itt van egy kép róluk: [link]
Én nem értek hozzá,ezért kérdezem olyan embertől aki tisztában van ezzel,de június vége nem késő egy kicsit?
De chipjük meg tk-juk akkor se lesz...
Miért pont egy óriástestűt veszel megbízhatatlan helyről? Hátha lebénul 1 évesen...
ha jól látom akkor az van odaírva hogy jófogás????
Szerintem és a kutyád érdekében is keress egy tenyésztőt!
Inkább itt nézelődj a tenyésztők között, ne támogasd a szaporítókat! Hidd el nem éri meg...
Miért pont egy óriástestűt veszel megbízhatatlan helyről? Hátha lebénul 1 évesen...
Megbízható helyről, tenyésztőtől vett kutya nem bénul le egy évesen, mert szűrve van minden olyan betegségre a szülő, ami okozhatja.
Szaporítótól vett kutya hamarabb fog neked lebénulni, ha örököl valami olyan betegséget.
Tény azoknak sincs törzskönyve, na de ezek??
Szerintem még meg sem születtek a kiskutyák, csak előre keres vevőket a szaporító.
Vagy pedig megvárja hogy nagyobbként milyenek lesznek a kiskutyák, aztán ha szép mehet is az anyjára, hadd dőljön a lé.
Amúgy kérdező, nézd meg ezt a videót és gondold át újra hogy honnan is akarsz kiskutyát venni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!