A SEGITSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI! Egy bernáthegyi kölyök kiskutyát mennyi idős korában lehet elhozni az alomból?
Ahogy nézegettem általánosságban 8 hetes kutyák vannak,amik azonnal elvihetőek.
Az alomból (amit kiválasztottam) június végén lehet őket elhozni(az kb 12hét!!!!). Itt van egy kép róluk: [link]
Én nem értek hozzá,ezért kérdezem olyan embertől aki tisztában van ezzel,de június vége nem késő egy kicsit?
Az első kutyám akit vettem annak sem volt törzskönyve.
Nem tudtam volna több száz ezer forintot kiadni érte!
De a kutyámat imádom, szerencsére egészéges a mai napig, mindent meg tudok adni neki amire szüksége van. és nekem tk nélkül is ugyan annyit ér.És most le lehet hurrogni és pontozni!
itt nem a lehurrogás a lényeg, hanem te szerencsés vagy, hogy a kutyusodnak semmi baja, de vannak sajnos olyanok, akik nem így járnak:S szaporítókon belül is vannak csoportok, pl én máshogy látom azt, ahol családba, szeretetbe születnek kiskutyák és eladják őket 5000 ft-ért (oltás ára) vagy ingyen, jó helyre, és máshogy látom a kihasználós, kutyagyáros szaporítókat...
sajnos egy ilyen nagytestű fajtánál, ha megbetegszik, bitang nagyok a költségek...egy sima ivartalanítás is 30 000 ft, de bármilyen gyógyszer, bármilyen műtét, bármilyen táplálékkiegészítő nagyon drága ekkora méretre, így ha beteges, akkor anyagilag belerokkanhatsz:S okosan kell venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!