Így lehet utazni egyszerre kettő kutyusnak?
Figyelt kérdés
Lesz egy kiskutyám a nyáron és vagy én tudnám elhozni busszal vagy apukám kollégája kamionnal amit nem nagyon szeretnék így én hozom el.
Tesóm elkisérne a tacsijával én pedig vinnék egy szállitóboxot és abban hoznám el a kölyköt
Ez így szabályos? A boxban lévő kölyöknek kell jegyet venni?
2019. jún. 20. 16:54
1/5 anonim válasza:
A kisállat box (és benne a kisállat) tudomásom szerint csomagnak, kézipoggyásznak számít, és ezért nem kell neki jegyet venni, csak a külön utazó kutyusnak. És remélhetőleg így amiatt sem fognak szívózni veletek, hogy hivatalosan egynél több állat nem szállítható buszon.
2/5 anonim válasza:
Tesód ne vigye el a kutyát, ha mentek a kölyökért
3/5 anonim válasza:
Én eddig csak kutyabarát sofőrökkel találkoztam. Volt, hogy rajtunk kívül utazott még egy szájkosaras kutya, de nem szóltak semmit.
Akkor sem amikor csak a nyakában volt a szájkosár, akkor se amikor kilógott a feje a táskából mert kinőtte.
Azért arra készülj, hogy valószínűleg hányni fog az úton.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, remélem megbüntetnek, vagy bеszаrik a kutya a buszba és lebаsznak miatta. Hahahaha xdd
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg észre sem fogja venni a dobozban a kicsit. Neki nem is kell jegy, csak amelyik "lábon" jön. Szóval a nagynak kell póráz, szájkosár + jegy. Én utaztam már egyszerre 2 kutyával, még a szájkosarat sem nézték. Jegyet vettem nekik és kész. Mindkettő kistestű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!